Metal Tak Sealer Farger

Metal Tak Sealer Farger  Mens det primære formål med et hjem er taket er å beskytte hjemmet ditt og er mer for funksjonelle formål enn kosmetisk, kan takene kombinere praktisk med stil med de riktige fargevalgene. Langt borte er dagene med enkle sølvmetalltak. I dag er det er flere valg enn noensinne når det gjelder å velge en bestemt farge av metalltak og koordinere metalltetningsmasse for å møte designernes smak.

Burgund

Burgund er dyp rød farge som gir varme til de fleste design . Log boliger og boliger som er laget av varme trefarger, vil bli spesielt supplert med et burgundfarget metalltakstetningsmiddel. Fargenes rikdom gir også et større utseende til hjemmets eksteriør.

Ivy Green

Mørke greener er vanlige fargevalg for metalltak. De passer mest til enhver stil hjemme og gir en dekorativ flair til de fleste Hus som er laget av sedertre eller logger ser mye mer rustikk ut med grønne tak da de gir en mer jordet følelse.

Hvite tak

Lysere farger som hvite brukes best på boliger som er mørkere enn de Husene gjør at taket skiller seg ut fra resten av huset. Hus som er gjort i dypere aluminiumsskygger, som taupe, dype brune eller andre mørkere fargetoner, er bedre komplementert med en lysere takton, da dypere nyanser kan pleie å gjøre Hjemmet ser mindre ut.

Andre artikkelen

Hvordan jobber solpaneler om natten?
Kostnaden for Slab Vs. Kjeller
Hvordan bygger jeg en kylling Hutch?
Slik redigerer du kjøkkenet ditt
Hvordan sette inn peis dører
Hvordan kutte og installere veggstøping
Slik legger du til en lyskrets
Tile Countertop Options
Hvordan legge til en mantel til en murstein peis
Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
Slik installerer du skiferfliser over betong på veranda
Typer av stein for bygghus
DIY Bike Storage Rack
Hvordan beregne produsert hjemmekostnad
Slik installerer du en plast lat Susan i kjøkkenskap
Millwork Ideas
Hvordan bygge en fliser dusj
Taktekking Verktøy
Kjell Dør Alternativer
Tile Cutting Tricks