Slik installerer du Armstrong Tile Ceiling

Slik installerer du Armstrong Tile Ceiling 

1.

Planlegg Armstrong-flisens tak. Takflisene kommer i 12 x 12 tommers stykker. Med mindre rommet ditt har en lengde og bredde som måler nøyaktig til foten, må du planlegge taket, slik at mindre, skårne fliser tjener som grense. Bestil nok fliser til å dekke taket ditt pluss statister for å tillate chipped hjørner og feil i kutting. Forbedre lengden på rommet ditt (i fot) ved bredden av rommet for å komme opp med rommets firkantede bilder, som er det minste antall fliser du trenger, og legg deretter til 5 prosent for å gi deg de ekstra fliser du trenger.

2.

Spik en lengde på 1 x 3 tommers furu-stripe mot lengden av sideveggets tak, hvor veggen og taket går sammen, vinkelrett på taket bjelkene. Bruk 2 åtte-penny negler i hver bjelke for å sikre furring stripen. Du kan rote neste rullebånd opp mot lengden på den første eller la et lite gap hvis lengden på rommet er lengre enn en rynkestrimmel.

3.

Sett neste furring stripe på plass i henhold til bredden av grensen din hvis du har en. Spik den parallelt med den første randen. Hvis du har ledd, alternativ hvor stripen slutter fra den første stripen. Bruk et nivå for å sikre at stripene er nivået; Hvis nødvendig, legg til shims. Fortsett å legge parallelle furring strips over bredden av rommet, hver 12. tommer.

4.

Kontroller at starthjørnet ditt er firkantet. Bruk en kalklinje til å markere plasseringen av de første kantlinjene i begge retninger. Klipp grensen hjørne flis med forsiden opp med en verktøy kniv. Ikke kutt tungen eller flensens sider av flisene.

5.

Stift hjørneplaten på plass. Klipp kantbrikkene på hver side av hjørnebiten. Fest dem til furringstrimmelen. Kontroller at du fortsatt har et perfekt firkant.

6.

Fest den første fulle takflisen. Fortsett å legge til kantbrikker langs to vegger og fyll deretter inn i full størrelse brikker av takfliser. Kontroller jevnlig at linjene dine kjører rett. Fullfør taket i hjørnet diagonalt til hvor du startet.

7.

Klipp trim eller form for å passe mellom veggen og taket. Farg eller trim trimmen. Fest det med negler minst hver 24. tommer.

Tips og advarsler

 • For å bestemme bredden på kantlinjene dine måler du lengden av rommet fra vegg til vegg. Hvis lengden kommer ut i nøyaktige føtter, trenger du ikke å kutte kantlinjene for den retningen. Hvis lengden ikke kommer ut i nøyaktige føtter, legg til 12 til antall tommer som er igjen og divider med 2. Summen vil være bredden på kantlinjene dine. Utfør samme mål for romets korte side som du kan trenge grensefliser i en retning, men ikke i den andre.
 • Vask hendene dine før du takler takflisene.
 • En Armstrong-flis tak er en fin måte å dekke et stygt, ujevnt tak. Takflisene festes til furring strips som du installerer for å tømme taket. Du har valget mellom vanlige hvite, ikke-teksturerte takfliser, eller du kan velge mellom et bredt utvalg av teksturerte fliser for å legge til interesse for taket ditt. Du kan male de fleste varianter av takfliser med latexmaling for å gi deg enda flere dekorative alternativer. En Armstrong-flis tak er et godt gjør-det-selv-prosjekt for noen med grunnleggende snekker ferdigheter.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du en skiferdusj
  Typer av elektriske neglpistoler
  Hvordan lage undergulv i metallboliger
  HUD Krav til grunnlag på mobile hjem i Montana
  Spray Skum Isolasjonsinformasjon
  Hvordan male skap med en HVLP sprøyter
  Forbedringsprosjekter som legger til verdi
  Dør Trim Alternativer
  Installasjonsveiledning for døråpning
  Hvordan bygge en hytte ved hjelp av alternative byggematerialer
  Hvordan å klare et vinyl gulv
  Slik bruker du Stucco til en vegg
  Tradisjonell peis surrounds
  Hvordan reflater jeg Gasspeiser?
  Marble Vs. Granitt Tile Kitchen Countertop
  Hvordan lage fine hardvedgulv
  Slik installerer du Linoleum over Masonite
  Energibesparende tips til villaeiere
  Hvordan monterer jeg en ny Aloha Breeze Brand Ceiling Fan?
  Baderomsventilasjon