Hvordan er lastcontainere laget?

Hvordan er lastcontainere laget? 

Funksjoner

Lastbeholderflåten består hovedsakelig av lukkede tørre fartøy. Beholderne er laget av aluminium, glassfiber, plast, kryssfinér, stål eller en kombinasjon av disse produktene. Hengslede bakdører gir mulighet for stowing og losning av last, som ofte legges på paller.

Beskrivelse

Beholdere leveres i flere størrelser: 20, 30 eller 40 fot lange med 8, 8,5 eller 9 fot høye. Gaffeltrucklommer er regelen i 20 og 30 fots fartøy (den 40 fots lange containeren har ingen lommer). Lastbeholderens bunnvegg har en U-formet horisontal stråle som befinner seg midtveis langs veggen og strekker seg nedover. Denne veggen har en topp med minst en blenderåpning. En rekke baffler blir utsatt langs bjelken, og Disse strekker seg utover fra siden mot motsatt sidevegg. Disse terminerer deretter med avstand fra veggen slik at det er en nedadgående åpning.

Stål

Stålfraktbeholdere har bølgede vegger sveiset til topp og underside skinner og enderammer. Stålgjennomføringer tjener som enderammer på beholderens åtte hjørner. Disse er sveiset til fire hjørneposter. Enten flat eller bølgepappstål utgjør taket. Interiørbuer støtter takkonstruksjonen. Plymetal-dører - i dette tilfellet stålfinert tre - er utstyrt med låsing og antirack-maskinvare og værfaste tetninger. Planking, kryssfiner eller tre laminat brukes til gulvet. Disse treplankene er skrudd på tverrstykkene.

Aluminium

Aluminiums lastbeholderen er ofte utstyrt med noe stål. Aluminiums interiør eller utvendig mellomstore innlegg på overflaten med aluminiumsplater utgjør veggene. Veggene er nittet til stolpene. Innvendige vegger er foret med en kryssfiner. For det meste, dimensjonene og konstruksjonsdetaljer er ikke ulikt stålbeholderens tak. Takbuer, som er boltet, nitet eller sveiset til toppskinner, er laget av aluminium.

FRP

En FRP, eller fiberforsterket polymer, beholder er innrammet i stål med FRP-paneler montert på sideveggene, frontvegg og tak. Takbuer er fraværende i takkonstruksjonens tak. Taket er belagt i en mastikk - en slags Vindueside - Som vanntett. Dørene er laget av FRP og har stållåsing og antirack-maskinvare. Som i stålbeholderen er gulvene laget av planker, kryssfiner eller trelaminer, som er skrudd på tverrstykkene. Ifølge Seattlepi Business begynte metoden for å sende varer i enorme metallkasser som kunne lastes og lastes ut med kran for mer enn 50 år siden. Malcolm McLean, en North Carolina-forretningsmann, var den første som lastet et skip med dusinvis av 35 fots containere, som han sendte fra Newark, New Jersey, til Houston, Texas. En last eller fraktbeholder består av en kropp med topp-, bunn- og sidevegg med minst en av veggene som har øvre og nedre horisontale hule akkorder. Hver av akkordene har en åpning på toppen og bunnen. Innvendige baffler skråner nedover for avrenning av vann og smuss, forklarer Free Patents Online.

Andre artikkelen

Tile Tub Surround Ideas
Slik isolerer du eksisterende slab
Slik fjerner du plastskruer
Hvordan legge til Holland Pavers
Slik bytter du paneler med Sheetrock og kostnaden for erstatning
Lap Siding Vs. Helvetesild
Hvordan Bytte Teppe Til Linoleum
Granittfargealternativer
Hvordan bygge en skoskap
Snekker Måleverktøy
Hvordan velge et kjøkkenfliser Backsplash
Isolasjonsinstallasjonstips
Hvordan å henge gips på taket
Måter å varme med tre
Hvordan lage nye front sement trapper
Slik installerer du Elfa Shelving
Hva bruker du svart rør til?
Hvordan Grout Slate Backsplash
Slik legger du til keramisk flis til en kjøkkenbord
Tips om kuttekostnad når du bygger et rom tillegg