Slik installerer du et innleggsloft

Slik installerer du et innleggsloft 

1.

Mål fra gulvet til det laveste punktet i taket, ved hjelp av målebåndet. Trekk 1 tommer fra denne måling for å beregne måling rundt omkretsen av rommet for å sette opp kantkanten opp. Legg merke til denne måling fra gulvet i alle hjørner, ved hjelp av blyant.

2.

Fest kalklinjer som forbinder merkene på veggene. Ta et stykke perimetergitter, og kutt en 45-graders vinkel med tinnklemmene på bunnen av runden som til slutt holder takflisene. Bøy rutenettet til den danner en 90-graders vinkel og fanget vises som et mitered hjørne. Den øvre kanten av perimeterruten går mot kalklinjen på veggen. Fest brikken, ved hjelp av den trådløse boreren og 2-tommers gipsskruene, til veggrammen. Gjenta denne prosessen til perimeterruten er fullført.

3.

Mål bredden på rommet fra vegg til vegg og kut noen stykker i lengden. Plasser dem på kantkanten på perimeterruten. Flere små biter med faner vil låse dette systemet sammen. Lås disse brikkene på plass, og start med det første vinkelrett rutenettet du bare har lagt inn mellom perimeterruten. Avstanden er vanligvis 24 tommer, ettersom de fleste fliser er 24 tommers brede.

4.

Klipp tappene av slutten av de forhåndsskårne delene du installerer som de bare er hviler på perimeterruten, ved hjelp av tinnklemmer. Fortsett å koble de pre-cut-flippene til lengdebreddebrikkene til takgitteret er installert.

5.

Skru skruene inn i gulvbjelker, bruker boret. Trykk hardt og slå dem på samme tid. Legg dem hver 4. fot eller hver annen lang gitterlinje.

Lag en sløyfe i den ene enden av hver ledningstråd og fest dem til hver krok, la den andre enden henge ned. Disse vil hjelpe til med å støtte taket når takflisene går inn.

7. Dra streng fra en strenglinje tett fra et hjørne til en diagonal til det andre hjørnet for å sikre at rutenett er nivå overalt. Bruk ledningstrådene til å feste takgitteret og trekk ut og støtte støtområder. Vri den overflødige ledningen rundt støttetråden.

8. Legg til fliser mellom takgitteret. Bruk en verktøykniv til å kutte takflisene rundt kantene.

Tips og advarsler

 • Hvis de lange rutenettene ikke kommer fra den ene enden av rom til den andre, må ledningstrådene og krokene være montert før montering av de forhåndskuttede stykkene.
 • Ved kutting av takfliser til pottelys, spor pottelyset og kutt ut åpningen med en Roto-Zip skjæreverktøy. Med dette verktøyet kan du raskt klippe et perfekt hull.
 • Hvis du har et utvendig hjørne, bruk to separate stykker for å gjøre det mitered hjørnet. Ett stykke skal strekke seg til spissen av det mitered hjørnet, men bli kuttet flatt på enden. Den mykede delen glir under, som gir den mykede effekten og et stabilt fanget hjørne.
 • Må ikke måle ned fra taket, da dette kan skape illusjonen av et gulv eller tak som ikke kan løsne seg. Måling av gulvet gir deg det høyeste utseende da alt vil matche.
 • Innleggsloft er et godt valg for alle områder hvor elektrisk, VVS- eller VVS-komponenter kan kreve regelmessig vedlikehold, da flisene er lette å fjerne. Vanligvis brukt i kommersiell konstruksjon, er innlagslofter også brukt til ombygging kjellerer i boligbygging. Med nye design som er mer dekorative, opprettholder denne typen tak tilgjengelighet mens du får et ferdig utseende. De fleste do-it-yourselfers kan installere dem.

  Andre artikkelen

  Hvordan er det med høy tetthetskum?
  Solid Wood Vs. Engineered Wood Floor
  Hvordan gjenopplive et porselenrør
  Kjøkken Remodeling sjekkliste
  Slik konverterer du 14 mikron til Mils
  Slik fliser du et bad hjørne
  Room Remodeling Ideas
  Høytrykksluftverktøy
  Hvordan endre innfelt lys
  Hvordan lage fliser til kjøkkenplater
  Slik installerer du sementbord på kjellergulv
  Typer av benkeplater
  Snekkerfinishverktøy
  Hvordan male møbler med druer og vinranker
  Slik sander et tregulv med en maskin
  Hvordan starte en peis Pilot Light
  Kommersielle kjøkkengulvalternativer
  Slik installerer du en drillbit
  Slik Sound Proof et rom med Green Tech
  Installere Slate Wall Tile