Slik isolerer du med isolasjonsruller

Slik isolerer du med isolasjonsruller 

1.

Åpne et isolasjonsrør ved å kutte over plastet med en verktøykniv. Når plasten er skåret bort, kommer de komprimerte battene å stikke ut av pakken.

2.

Fjern en batt fra rullen og sett den inn i bukta mellom to pinner i vegg eller tak i taket. Hvis isolasjonen har en bakside, installer isolasjonen med baksiden mot deg. Pass den tett mot den ene enden av bukta og utbrett kantene på papiret slik at de ligger over kantene på trepinnene på hver side. Fest deretter papiret til treet ved å bruke en stift om hver 12 tommer langs lengden på battet.

3.

Klipp en ekstra batt for å passe inn i resten av bukta . Mål lengden du trenger, legg deretter batten på en flat overflate med papiret vendt mot deg og merk lengden på papiret. Legg en rett kant over battens bredde og trykk den ned for å komprimere isolasjonen. Når du komprimerer isolasjonen, kan du kutte battet med et enkelt pass på en verktøykniv langs den rette kanten.

4.

Sett inn kuttet stykke isolasjon i bukta. Den skal passe tett mot den første batt uten overlapping, og fyll helt resten av bukta. Stift det til ansiktene på tappene eller takene på hver side.

5. Skjær små stykker isolasjon og fyll dem i hull rundt vannrør og elektriske ledninger som ikke er 't' har blitt fylt av batts. Gjør det samme i små hjørner eller mellomrom mellom vinduer eller dører og innramming.

6.

Klipp batts for å passe inn i hulrom med en mindre bredde enn Battene. Skjær batten rundt en tomme bredere enn hulrommet og legg den inn, slik at friksjonen holder den på plass. Bruk denne metoden også når du installerer battisolasjon uten å støtte.

Tips og advarsler

 • Bruk hansker, vernebriller og beskyttelses klær for å beskytte deg mot de fine flisene av glassfiber som kommer til å overflate når du kutter og installerer isolasjonen.
 • Sørg for at batts er Ikke for tykk for vegghulen, og at de ikke vil bli komprimert når du installerer veggdekket. Komprimert glassfiber mister noe av sin isolasjonsverdi.
 • Ikke stryk papiret for mye når du stifter battene i rammen, eller du kan komprimere isolasjonen eller rive papiret.
 • I henhold til Institutt for Energi sparer riktig boligisolasjon penger på bruksregningene dine mens du gjør huset ditt mer komfortabelt. Bygherrer isolerer vanligvis nye boliger med glassfiberbatterier, forhåndsskårne isolasjonspaneler, som kommer i ruller med åtte til 10 batts per rulle, med eller uten kraftpapirstøtte. Når isolert isolasjon er riktig installert, fungerer baksiden som en fuktighetsbarriere og gjør isolasjonen enklere å håndtere. Glassfiberbatterier er dimensjonert for å passe nøyaktig i mellomrommet mellom tappene i husrammen.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Blum hengsler
  Hvordan Finne En Keramisk Teglvegg
  DIY Bygg et hjørne skap med en lat Susan
  Slik fjerner du maskinvare
  DIY Baderomsvaskeskap
  Slik opplader du et dødt håndverk 18 volt slitebatteri
  Tips for kutte marmor
  Asbest Avhendingskrav
  Verktøy for metallarbeidere
  Hvordan planlegge en garasje størrelse
  Hvordan fikse tregulv
  Hva er betong siding?
  Slik borer du et hull i herdet stål
  Slik legger du til en vindusplass til et hus
  Peis Installasjonstips
  Typer av kjellerkonstruksjon
  DIY Spot Weld
  Flat Roofing Metoder
  ADA Handicap Baderom Krav
  Hvordan å tette hull