Hvordan lage en River Cane Raft

Hvordan lage en River Cane Raft 

1.

Samle naturlige byggematerialer. Klipp rett kanter eller lemmer. En hatchet, machete, kniv eller liten motorsag kan brukes til å kutte røret. Å bygge en flåte krever en god mengde betydelige kanoer eller treetopper og mange vinstokker for å lure flåten sammen. Hollow canes er fylt med luft, noe som vil gi oppdrift til flåten.

2. Legg to av de største og sterkeste kanalene på bakken rundt seks til åtte meter fra hverandre. Bygg flåten på toppen av disse kanene eller polene for å hjelpe den til å glide i vannet. Flåten blir tung. Konstru din flåten nær nok til vannet for å få det i uten for mye problemer. Vær oppmerksom på eventuelle tidevannsendringer og ikke lokaliser den i et område der flåten er i fare for å flyte bort.

3. Skjær to stykker sukker omtrent seks til åtte meter Lang og to stykker som er 10 til 12 fot lange. Legg de lengre brikkene i bunnen, de korte på toppen, for å danne en firkant. De lange stykkene vil strekke seg fire fot på hver side av flåten, som fungerer som stabiliserende pontoner.

4.

Fest stykkene tett sammen med nylontau eller klippe vinstokker.

5.

Legg til flere stokklengder, side om side på rammen, til du er ferdig. Alterner den tykke og tynne enden av røret for å holde flåtenivået. Lash på plass som hver stokk er lagt til. Legg til et andre lag av kanoer på toppen av den første. (Skjær i samme størrelse som det første laget.) Slør sammen med tau eller kuttet vinstokker.

6.

Test flåten din i trygt vann før du begynner reisen på den åpne elva .

Har du noen gang ønsket å etterligne eventyrene til Tom Sawyer eller Huckleberry Finn og bygge en robust flåte for å flyte nedover elva? Bygg en flåteflåte for å ferge deg på din eventyrreise. Det er ganske enkelt å konstruere en flåte med naturlige materialer og grunnleggende snekkerverktøy. Å bygge en flodflåte er et morsomt og rimelig familieprosjekt.

Andre artikkelen

Hvordan lage gamle mørke trepaneler ser bedre ut
Slik installerer du Quick Step Laminate Flooring
DIY Saw Guide
Hvordan bygge Steel Drum BBQ Røyker
Hvordan Remodel Små soverom
Hvordan erstatte Tongue u0026 Groove Porch Gulv
Installasjonsinstruksjoner for Bellawood Hardwood Floors
Hvordan installere Baderom Vinyl Gulv
Slik borer du for et Euro-kabinett Hengsel
Hvordan velge en kjøkkenkran
Betongfinish alternativer
Hvordan å refinansiere maple kjøkkenskap
Wood vs Laminate skap
Kostnadssammenligning av bambusgulv og korkgulv
Typer av tilpassede bad Ideas
Granittbelegg Installasjon på Dusjvegger
Veggisolering DIY
Slik fliser trappene
Attic Flooring Ideas
Slik installerer du Vinyl Floor Squares