Hvordan legge Solid Wood Flooring på Betong

Hvordan legge Solid Wood Flooring på Betong 

1. Legg ned et gulvbelegg med en hakkede trowel langs siden av gulvet der du vil starte kursene til planker (helst veggen motsatt døråpningen). Legg limet fra den ene enden av gulvet til den andre, kommer ut av veggen med to eller tre fot.

2.

Sett den første raden av planker på plass i Lim langs startveggen, sett dem med de rillede sidene av brettene som vender mot veggene. Sett mellomrom mellom platene og veggen for å skape et 3/8-tommers gap for gulvutvidelse. Link plankene ende til slutt. Klipp endeplankene på din såpeservo etter behov.

3.

Sett neste rad på plass ved å koble tungen og sporet kanter av brettene mot den første raden, skyver dem tett. Ordne brettene slik at de ikke stikker opp mellom de to kursene (de kommer i varierte lengder). Klipp det siste brettet etter behov på din formesag.

4.

Fortsett over gulvet, rad for rad, til du nærmer deg langt veggen. Stopp når du er for nær veggen for å fortsette å jobbe komfortabelt. La platene sette seg over natten.

5. Legg den siste delen av gulv neste dag når du kan stå på de tidligere lagt platene. Bruk en bordsag til å kutte brettene i siste rad slik at det er et 3/8-tommers hull på veggen.

Hvis du prøver å finne ut hvordan du gjør et rom mer innbydende og behagelig, ikke utelukke et tregulv over betong. Du kan selvfølgelig ikke nippe nedover platene, men det finnes andre installasjonsmetoder, inkludert liming. Ikke alle tregulv kan installeres med lim, så sørg for å sjekke emballasjen eller ta kontakt med produsenten før du starter. Det er viktig at betongen er ren, tørr og solid.

Andre artikkelen

Hvordan erstatte Tongue u0026 Groove Porch Gulv
Marmor Gulv Ideer
Hvordan klippe hjørnet Finish Trim
Hva er R19 Batts Isolasjon?
Slik blander du gamle fliser med nye trendfliser
Legge Keramisk Tile
Slik installerer du nye trapper
Slik fjerner du grout fra skiferfliser
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Hvordan bygge counter topper ut av Cedar Wood
Bygningskode på dekk
Slik Tile Wooden Trapper
ADA-kompatible skilt for heiser
Kobberrør Vs. PEX
Hvordan farges skap uten sliping
Hvordan tegne skap i en planløsning
Komponenter av solvarmer
Verktøy for å kutte flis
Moderne Badestil
DIY: Installere et toalett