Designregler for flisekenter

Designregler for flisekenter 

Sikkerhet først

Fliser har spesifikke rangeringer som hjelper huseiere å velge de sikreste fliser for deres design. Slitestyringssystemet spesifiserer riktig plassering av flisekenter. Gruppe 1 er ideell bare for boliger, hvor trafikk ikke er et problem. Gruppe 2 er bedre for lavtrafikkområder som soverom. Gruppe 3 er for boligområder og kommersielle områder som har hyppig trafikk. Gruppe 4 er for bolig og kommersiell bruk utsatt for høy trafikk. Gruppe 5 tåler vanlig slitasje fra kommersiell og boligbruk. Metoden for hardhetstest bestemmer tettens tetthet. Fliser med en rating på 5 eller høyere er bedre for boliger, mens kommersielle bruksområder krever en rating på 7 eller høyere. For å identifisere riktig type gulvfliser, se etter fliser med en friksjonsverdi på .5 eller bedre, som anbefalt av OSHA. Americans with Disabilities Act krever en vurdering av .6 i tilgjengelige områder og .8 på ramper.

Fargevalg

Fordi flisekenter er mer permanente enn et lag maling og vanskeligere å endre, anbefaler designere ofte å velge nøytral fargepaletter, infusjon av rommet med farge via mer fleksible designelementer som tekstiler og tilbehør. I små områder lyser lysere et rom, noe som gjør det til å virke større. Bruk fargede fliser til å skape fokuspunkter i områder bak vasker og ovner, på benkeplater, eller til aksentkonstruksjonselementer. Å holde paletten fleksibel beskytter investeringen.

Mønster og tekstur

Når du velger flisemønstre og teksturer, husk mindre er mer. Denne måten å tenke på refererer ikke bare til det generelle utseendet, men også budsjettet. Selv om en intrikat designet flisermur kan være interessant, kan designene være dyre å lage, og installasjonen krever en profesjonell med riktig opplæring. Hold installasjonsmønsteret enkelt, men raffinert ved å velge firkantede eller rektangulære fliser.

Opprette variasjon

Mens enkle og trygge er de beste reglene som skal følges for flisekenter, er det rimelig og mulig å inkludere variasjon og stil. Nøkkelen er å innfylle rommet med distinksjon enkelt og diskret. Bruk kantlinje til å legge til tekstur og farge til et design. Break opp lange vegger ved å endre fliser mønstre, som å legge en diagonal fliser i et kvadratisk rutenett. Ved å bruke preformede mosaikker for å forbedre temaspesifikke rom er et eksempel på enkle og fornuftige måter å utvikle et design tema mens de holder seg innenfor reglene for flisekenter. Selv om tradisjonelle fliser accenter pleide å være kjedelig, er nye design tilgjengelig for villaeiere hvert år som kan infuse et rom med farge, tekstur og raffinement. Med alle designalternativer som er tilgjengelige for å supplere et hvilket som helst designtema, er det ingen overraskende designere opprettet noen enkle retningslinjer eller designregler for flisekenter. Reglene hjelper huseiere til å oppnå ønsket utseende, samtidig som de sikrer en rikelig avkastning på de finansielle og følelsesmessige investeringene.

Andre artikkelen

DIY kjøkken gulv
Slik installerer du Kitchen Island Cabinets
Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
Hvordan behandle Bare Wood
Slik legger du et betonggulv i et kjøkken
Installere lap sidespor
Slik bruker du solpaneler for den gjennomsnittlige villaeieren
Funksjoner av en låseskive
Hvordan sette inn peis dører
Hvordan male et kommersielt gulv
Wood Mantel Styles
Informasjon om bygningsskap
Hvordan bygge 6X6 dekk innlegg for Railings
Design ideer for salonger
Hvordan Kutte Tre Tak Trim
Hva er valnøttfiner?
Informasjon om badekarregulering
DIY kjøkken teller maling
Slik installerer du PVC-gulv
Hvordan kutte skjemaer for å lage sementstrinn