Slik bruker du et boble nivå

Slik bruker du et boble nivå 

1.

Bestem størrelsen på boblenivået for ditt eget prosjekt. Bruk et 4-fots boblingsnivå for tømrer og byggeprosjekter. Bruk et 2-fots boblingsnivå for å henge kunstverk, speil og hyller. Bruk et stativ med et boblingsnivå for å bekrefte at fotografi- og videografiprosjektene dine er like.

2.

Plasser bordet eller skapet du bygger på en perfekt flat overflate. Plasser et 4-fots boble nivå på bordet eller skapet. Luftboblen i det klare røret flyter automatisk til toppen. Hvis midten av overflaten er jevn, vil luftboblen gå til midten av klare røret. Hvis overflaten ikke er engang, vil luftboblen flyte til den ene siden eller den andre. Når midten av overflaten er nivå, bruk boblenivået på hver ende av overflaten for å bekrefte at bordet er jevnt i bakken. Hvis boblen ikke flyter til midten av toppen av nivået, er overflaten ujevn, og du må foreta de nødvendige justeringene.

3.

Legg 2-fots boble nivå På toppen av speilet, kunstverk eller hyller du henger. Se etter boblen i nivåets klare rør for å flyte til midten av røret. Spegelen, kunstverket eller hyllene er nivå hvis boblen flyter til midten av røret. Hvis det ikke flyter til det eksakte senteret, stykket du henger er ikke på nivå, juster den ene siden av speilet, kunstverket eller hyllene for å gjøre det på nivå. Test det igjen med å plassere nivået på veggen av hengningen.

4.

Plasser fotografiet eller videografisk stativet ditt, utstyrt med et boblingsnivå, hvor du skal ta bilder eller videoer. Boblenivået er et klart, sirkulært sted på toppen av stativet med en indre sirkulær markering. Hvis stativet er helt nivå, vil boblenivået flyte til senterets sirkelmarkering. Hvis boblen flyter utenfor sirkelen, er stativet ikke perfekt, juster stativets ben etter behov. Kontroller boblen igjen til du får stativet sett opp nivå for ditt skudd.

Et boblingsnivå er en enhet som brukes i konstruksjon, snekring og fotografering som bestemmer om gjenstander som du arbeider på er nivå. Brukes riktig, et boblenivå kan hjelpe deg å lage feilfri nivåer av møbler, trapper og boliger. Et boblenivå er Også nyttig når du setter opp et stativ for fotografier. Ved hjelp av et boblenivå trenger du en forståelse av noen grunnleggende begreper.

Andre artikkelen

Slik installerer du skap over nytt gulv
Leilighet Leasing Tips
Slik bruker du merket papir under bergarter
Installasjon av keramiske fliser
Slik Tile En Dusj Rimelig
Hvordan Lim Plastic Trim Board
Hvordan endre nivåer i et suspendert tak
Closet Design Solutions
Tips når du arbeider med Mdf
Hvordan erstatte ett stykke sidespor på et hus
Slik legger du badet i en dusj
Stiler av Wainscoting
Slik installerer du Tarkett laminatgulv på trapper
Hvordan å rive ned en Cinder Block Building
Fjerner popcorntak
Hvordan sette Wilton Band Saw Speed
Slik fjerner du porselenfliser
Slik bytter du en Backsplash
Tregulvslipemaskiner
DIY Betongform Utgivelse