Hvordan måle for nye kjøkken tellere

Hvordan måle for nye kjøkken tellere 

1.

Plasser den ene enden av målebåndet mot bakveggen for å måle dybden på skapene fra veggen til kanten av benken. Et typisk kjøkkenskap har en dybde på 18, 24 eller 30 tommer. Skriv målingen ned på et stykke papir.

2.

Fjern telleren på alle apparater og andre ting. Plasser målebåndet i den ene enden av benken, ved siden av veggen. Mål benkeplaten fra den ene enden til den andre for å få lengden. Det kan hende du må ta flere målinger hvis din benkeplate er lengre enn målebåndet ditt, eller hvis du har jogs eller svinger i din totale benkeplate. Ta målingen for hver benkeplate på kjøkkenet ditt. Skriv ned målingen på et stykke papir.

3.

Legg til den totale lineære opptaket av alle målinger du har tatt av lengden på benken. Ta mål på dypet av alle benkeplater hvis du har flere benkeplater. Borddypene kan ikke være alt det samme hvis du har en øy eller en bar-teller som strekker seg mer på den ene siden. Du må kanskje ta en omtrentlig dybde hvis du har en L-formet benkeplate som vinkler, noe som gjør det vanskelig å ta en nøyaktig måling.

4.

Multipliser den totale lineære opptaket med dypet av benkeplater for å få kvadratfotene av benkeplaten. Dette gir deg en ide om hvor mye plass på platen du trenger. Det kan hende du finner ut at du trenger mer plass enn du har. Den eksisterende firkantede opptaket vil fortelle deg hva den opprinnelige designeren valgte i et rom på størrelse med kjøkkenet ditt. Hvis du holder kjøkkenet i samme størrelse og ikke ekspanderer, vet du at den eksisterende benkeplaten er alt som passer inn i rommet. Hvis du utvider romstørrelsen på kjøkkenet ditt, kan du bruke eksisterende kvadratfot som grunnlinje og vet ikke gå noe mindre siden kjøkkenstørrelsen blir større. En mindre countertop-firkant i et større rom vil være uforholdsmessig.

Huseiere som vurderer å ombygge kjøkkenene sine, begynner ofte med å bytte ut benkeplater. Bordene kan bli det største fokuset på kjøkkenet fordi det er det største horisontale rommet i rommet. Huseiere kan nøye måle sine eksisterende benkeplater av seg selv veldig enkelt.

Andre artikkelen

Informasjon om våtsager til fliser
Slik oppretter du tilpasset Windows i Revit
DIY Gjør en forlengelseskabel for sveisere
Typer Paint Mixers
Hva er Emalje Flat Paint?
Slik installerer du glidende dusjdører
Hvordan reparere et skadet trebord
Hvordan bygge din egen grensehytte
Hvordan bygge en elektrisk peis mantel
Små Kitchen Layout Ideas
Hvordan male over tapet på et bad
Hva er fordelene med Cork Flooring?
Loft Renovation Ideas
Typer Shake Shingle Siding
Hvordan bli med Wood Planks
Prisjämförelse av Red Oak u0026 Birch Timber
Ideer til å trekke ut peis varme
Slik bruker du WD-40 for å fjerne rust
Hvordan Lim en Skum Board til Betong
Travertinproblemer