Hvordan bygge på mye i Houston

Hvordan bygge på mye i Houston 

1.

Kjenn deg selv med de lokale områdets ordinanser og byggekoder for din spesielle plassering i Houston. Ulike soner har forskjellige restriksjoner og må følges nøye når de bygger på mye. Denne informasjonen finner du på Houstontx.gov.

2.

Fil passende programmer med City of Houston Planning and Development Department. Disse programmene er tilgjengelige fra avdelingen og må inneholde: Foreslått grense; kart eller skissering av den foreslåtte adressen og bruken av land; informasjon som viser eiendommens størrelse og avstand fra andre eiendommer; en petisjon signert av en eiendomseier en bekreftelse som forklarer gjeldende gjerningsbegrensninger og støttende dokumenter fra nærliggende eiere.

3.

Ta kontakt med et stort bygg- og planleggingsfirma. Disse bedriftene vil gå deg gjennom lovlighet og restriksjoner på å bygge på mye, for eksempel mye rydding, drenering, tilgjengelighet av vann, septiske restriksjoner, perimetergrenser, strukturbygging, landutvikling og generell hjemmedesign.

Tips og advarsler

 • Mange uavhengige selskaper tilbyr tjenester i hjemmebygging og planlegging mot et gebyr, og dette anbefales for å unngå konflikter med byggekoder og inspektører.
 • Å bygge et hjem er et ønske om mange viljeeiere. Med mange alternativer i hjemmet i dag kan en person velge mellom å kjøpe et eksisterende hjem, kjøpe et nytt hus fra en byggherre eller bygge huset selv. Bygg på ditt eget land, men det er ingen enkel oppgave. Denne prosessen krever mange applikasjoner, bygging og land inspeksjon og undersøkelser, og mange andre juridiske forhold som den gjennomsnittlige personen kan være uvitende om. Byen Houston, som mange andre store storbyområder, har strenge regler om hjemmebygging og grensebegrensninger. Konsulent med Houston Department of Planning and Development vil hjelpe deg gjennom prosessen med å bygge et hjem på mye i Houston.

  Andre artikkelen

  Sprøytepolyuretanskum takmontering
  Billig Kitchen Remodeling Ideas
  Bruken av en luft meisel
  Hvordan bruker jeg Visqueen?
  Glassfiberisolasjon og helsefare
  Hvordan skar jeg reamers?
  VVS: Hvordan installere en avløp
  Hvordan legge vinyl gulv på sement
  Tile dusj fuktighet problemer
  Wood vs Laminate skap
  Hvordan lage Cinder Block for en flislagt dusjkurv
  Badutstyr for funksjonshemmede
  Slik monterer du en porselens drop-in sink
  Slik tipper du en tiki tak
  Tips for isolerende gjennomsøkingsvegger
  Slik bytter du glasset i franske dører
  Hvordan kutte og installere veggstøping
  Dekk-fargeprodukter
  Hvorfor er elektriske ledninger laget av kobber?
  Installere teppe på sement