Slik bruker du Popcorn Ceiling Texture

Slik bruker du Popcorn Ceiling Texture 

1.

Fjern alle møbler fra rommet.

2.

Legg dypduk på gulvet. Tape dekkdukene til hverandre og til grunnplankene med maskebånd. Dekk veggene med lette plastplater, ta plasten på toppen, bunnen og sidene med maskeringsbånd.

Overvei tilstanden til det eksisterende taket. Hvis taket er nytt gips eller gips, legg på en pels PVA gipsprimer med en malingsrulle. Hvis taket er en hvilken som helst farge, unntatt hvit, må du påføre et lag med hvitt takmaling med en malingsrulle. La primeren eller takmaling, hvis den brukes, tørke i minst fire timer før du bruker popcorn tekstur.

4. Legg på sikkerhetsbriller, en malte dress og et hode dekker. Dra på skodeksler som omslutter hele skoen din, da du vil gå i våt teksturblanding.

5.

Hell halvparten av den anbefalte mengden vann for popkorns tekstur, bland i en 5-gallons bøtte. Tilsett halvparten av den hvite teksturforbindelsen til vannet og rør med en padleblander festet til en kraftmaskin. Legg til all popcorn tekstur neste, rør igjen med padle mikser for å fullt ut innlemme og bland popcorn tekstur inn i den våte blandingen.

Legg til balansen av anbefalt mengde av vann og hvit tekstur sammensatt i bøtte og bland med padleblanderen til alle ingrediensene er kombinert. Følg popcorn-teksturblandingens produsentens anvisninger for tykkelse og konsistens som kreves.

7.

Hell litt av blandingen i hopperen. Følg instruksjonene som følger med hopperen til bestemme hvor mye blanding som skal settes i hopperen.

8.

Slå på kompressoren eller den elektriske tekstur-sprøyten. Sprøyt popcorn tekstur på et stykke papp, juster tekstur utløs eller tekstur ring til ønsket tekstur er oppnådd.

Spray popcorn tekstur på taket, påfør et tynt lag med jevne streker. Dekk hele taket på denne måten og la det tørke.

Påfør ytterligere strøk av popcorn tekstur, hvis ønskelig, slik at hvert lag kan tørke før sprøyting av neste strøk.

11.

Ryd av overflødig popcorn tekstur bland deg og ditt utstyr med såpe og vann.

Popcorn taktekstur var en populær takbehandling på 70- og 80-tallet. Det var en rask måte å fullføre tak på, og den tunge teksten gjemte de fleste gipsdekorasjonene. Popcorntak er ikke så utbredt i dag, men mange liker fortsatt utseendet på denne retro tekstur. Det er ikke vanskelig å bruke popcorn taktekstur, men det er en rotete jobb. Men å gjøre det selv vil spare deg penger over å ansette en entreprenør for å utføre oppgaven.

Andre artikkelen

Hvordan få plastbelegg av tennene til sirkelsagbladene
Hvordan bygge en bakgård grilløya
Hvordan lage sementformer fra kryssfiner
Slik beregner du Backsplash Tile
Hvordan skjule dører i Wainscoting
Slik remodellerer du en kjøkkenbakside
Hvordan å beregne partikkelbrett tetthet
Hvordan bygge tresavehester
Hvordan remodel et bad og kjøkken
Slik borer du gjennom glass eller Kina
Slik byder du på nye takprosjekter
Hvordan bygge en dekk gitter
Slik installerer du en Epoxy Pebble Floor
Slik Reface Peiser Med Cement
Slik installerer du ulike typer støping u0026 amp; trim
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Slik fjerner betongherdingsforbindelse
Hvordan å refinfinere en betong veranda
Metalldørramme Installasjonsverktøy
DIY Bike Storage Rack