Hvordan lage en kombinasjon mudroom bad

Hvordan lage en kombinasjon mudroom bad 

1.

Oppgi plass til et komplett bad i et område hvor du kan leie en vaskemaskin og tørketrommel. Tenk på måter å håndtere barn og voksne som trenger å fjerne skitne klær og sko når de går inn i huset. Hjelp familiemedlemmer overgang til å rydde opp ved å sette opp et system som fungerer. For eksempel, installer en benk for å sitte for å fjerne skoene. Legg også et kleshengende system på veggen.

2.

Lag en vegg eller skillelinje for å skille vaskerom og badplass. Heng en utvendig dør for å dele dette området fra en gang eller resten av huset. Monter platerommet i mudroom-området for å legge klesvasken. Plasser vasketøyet ned under telleren for å skjule klær som går inn i vasken. Kjøp eller bygg skap for å skjule forsyninger, vaskemidler, sko og andre gjenstander i mudrommet. Se etter disse skapene ved nært salg eller i rubrikkannonser for å spare penger.

3.

Mal vegger i høy kvalitet halvglanset maling for å gjøre det enklere å rengjøre mudroom-badet. Overvei å bruke glassstein som veggdeler mellom vaskerom og badplass for å holde området lys. Installer et kombinert dusjkabinett pluss en frittstående Ekstra badekar, hvis du har plass. Du kan bruke ekstra badekar til å bade kjæledyr.

Legg ut planløsning for å inkludere rom for en dyp du tility vask. Du kan vaske ut en mop, skrape slam av sko eller suge skitne klær i vasken. En nyttevaske er også et godt sted å vaske opp små hageredskaper. Skjul vasken bak en romdeler eller lett gardin for å holde området pent. Hvert år kan du se pent ut.

5.

Kjøp gode skap for å holde husdyrmat og hageutstyr forsynt med mudroom-bad området. Opprett plass i rommet for innendørs kjæledyrfoder eller en kattestrømsboks. Bruk massevis av plastbeholdere for å organisere rommet, siden du ikke vil at kjæledyrproblemer skal forstyrre ved bruk av rommet for vask eller dusjing.

Tips og advarsler

 • Bruk korte vegger for å avskille rom for aktiviteter. For eksempel kan du trenge et badesalongområde med privatliv fra vaskerom. Monter en kistehøy dør som ligner en i et klæromslag for å gi dressingsplass for området.
 • Sett inn en matte for å tørke føttene på bakdøren til huset. Legg en kasse der for å kaste i mudrede sko også. Du vil ikke ha gjørme sporet gjennom en gang i din mudroom , så tenk på måter å hjelpe familiemedlemmer til å holde mudroom-badet pent på alle mulige måter.
 • Ikke la mudroom-badet bli et fangst for rot. Tilbring noen minutter hele dagen å rette opp og kaste i klesvask. Be andre familiemedlemmer til å hjelpe politiet også.
 • Design av bad og mudroom kombinasjon er en god ide for familier som liker utendørsaktiviteter. Barn kan forlate sports klær og sko i mudrommet. Voksne kan kaste hagearbeidsklær og sko der. Opprett denne plassen nær bakdøren til ditt hjem for maksimal bekvemmelighet. En mudroom gjør husrengjøring mye enklere. Badet området vil gjøre overgangen til en dusj eller badekar en naturlig del av å holde hjemmet ditt pent.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage et gulv for porselenfliser
  Hvordan å beregne en elektrisk romvarmer per kilowatt timer
  Hvordan lage en kabinettdør fra et MDF-panel
  Slik måler du Square Footage for keramisk fliser
  Slik installerer du laminatgulv med grunnplater som er festet til vegger
  Spesifikasjoner for UltraTouch Cotton Insulation
  Baderom Vanitiy Ideas
  Hva er Salt Weathering?
  Kostnadene for å ombygge et kjøkken
  Slik feilsøker du en Porter-kabel for en Finishing Nailer
  Slik trimmer du et rom med tre
  Hvordan Kast Asbest Siding
  Hvordan Spray Latex Paint Bruk en HVLP Sprayer
  Instruksjoner for bruk av fliser
  Flislegging av jobbbeskrivelse
  Instruksjoner for hvordan du legger fliser
  Slik installerer du en takvifte fra toppen av A-Frame Home
  Veibeskrivelse for bygging av solpaneler
  Typer av betongplate konstruksjon
  Gulvstøping ideer