Hjemmelaget dampbad

Hjemmelaget dampbad 

Plassering

Det er forskjell mellom badstuer og dampstuer. Steam saunaer krever generelt en dampgenerator utenfor badstuen som renner i dampbadet i badstuen. En vanlig badstue bruker en vedovn inne i rommet --- noen ganger med lavastenger, som bygger varme og produserer damp når vannet blir hellet over dem. Men selv en vedovn og lava bergarter gir damp. En dampgenerator trenger slanger for å pumpe damp inn i badstuen. Uansett, det første du må vurdere er hvor du vil at din dampbadstue skal være.

Hvis du bygger dampstuen i et ekstra rom, begynn med å utforme badstuens vegger og tak ved å bruke 2-by- 4-fots rammer i henhold til størrelsen på dampstuen du vil bygge, ifølge nettsiden 'Reparasjonshjem.' Tillat nok plass til å kunne stå og tillate en eller to benker. Tommelfingerregelen for en badstue er en rektangulær form på 45 kvadratmeter.

Materialer

Bruk ceder eller noe annet mykt tre som bidrar til varme og motstandsdyktig mot fuktighet for å bygge inn i dampbadet ditt. < br />
Isoler dampstua, enten innendørs eller utendørs. En måte å isolere badstuen på er å bruke noen få inches glassfiber til interiøret. Gjør det samme om du bygger dampbad i gården din og bruk tømmer, som furu eller hemlock, som Byggematerialene dine er mer værbestandige, ifølge nettsiden 'A Garden Building Co.'

Når du bygger din dampbad i hjemmet ditt, må du sørge for at lokasjonen har ventilasjon slik at varmen i fremtiden din blir varm rom vil ikke invadere andre områder av ditt hjem.

Steam Source

Bestem hvilken type varme eller dampkilde du vil bruke. En rekke oppvarmingsmetoder --- som infrarøde, elektriske, lavovare og vedovner --- er tilgjengelig. En vedovn har en god aroma, hvis du ikke har det gøy å hente og lagre tre til badstuen. Det er imidlertid nær den autentiske typen badstue som brukes i skandinaviske land. Kjøp sauna rock, som peridotitt, som er brutt finsk rock, eller bruk amerikanske bergarter som basalt eller hornblende, som er en omkrystallisert steinbestandig mot høye temperaturer, ifølge nettsiden 'Cyberbohemia.' Noen spesielle barnehager eller hager butikker har lava bergarter for badstuer, men det beste stedet å kjøpe lavastjerne er i et basseng eller badstue.

Bruk en bøtte med vann og skje for å hælde vann over badstuen eller lava bergarter en gang oppvarmet for å bidra til å bygge damp.

Sørg for å drikke rikelig med vann mens du bruker badstuen din, slik at du ikke blir dehydrert. Damp er en sunn måte å eliminere giftstoffer i kroppen og slappe av muskler og er også en fin måte å slappe av på. etter en lang dag på jobb. Du trenger ikke å leve i lapet av luksus for å eie dampbadstue. Innendørs eller utendørs badstuer er fantastiske tillegg til ditt hjem. Konverter et ekstra rom eller bygg badstuen utenfor. Uansett om du vil gjøre det selv fra topp til bunn eller bruk et sett for å bygge din dampbad, det er en sensasjonell måte å slappe av på musklene og føle deg frisk.

Andre artikkelen

Flood Plain Building Restrictions
Fordelene med isolerende et gjennomsøkingsrom
Slik installerer du laminatgulv over betongplater
Slik legger du til rommets dimensjoner for å finne ut hele kvadratfilmen
Slik striper du en teppe til flisinstallasjon
Hvordan lage tregulv til betongplater på en betongfond
Hvordan kutte en diagonal flis
Slik legger du til en elektrisk utgang til en kabinett
Hvordan lage en Sawhorse Table
Hvordan finne et hus med postnummer
Clay u0026 Tile Shingles
Tørrvegg Heisinstruksjoner
Hvordan finne en Hardiplank Rep
Sprøyteskumisolasjonsfjerning
Slik festes hyllen til en sementmur
Hvordan bygge en trerammehytte
Hvordan å beregne partikkelbrett tetthet
Slik installerer du en laminatgulv i det halve badet
Slik installerer du innfelt kjøkkenbelysning
Hvordan finne kubiske kvadratfot av et hus