Likheter mellom polybutylen og kobber

Likheter mellom polybutylen og kobber  Den eneste likheten mellom kobber og polybutylen, også kalt polybuten, er at begge materialer er fleksible og kan brukes til produksjon av rørsystemer. Mens kobber er et naturlig forekommende metall, er polybutylen en polymer, opprettet i laboratorium i løpet av 1960-tallet, ifølge Polybutene Piping Systems Association. Andre forskjeller mellom disse to materialene inkluderer smeltepunkter, tetthet, varme og lydkonduktivitet.

Industrielle bruksområder

Kobber har blitt brukt til å lage gryter, verktøy og andre redskaper siden antikken. I dag brukes den også i ledninger og rørsystemer. Ifølge Kobberutviklingsforbundet gir metallets egenskaper, for eksempel styrke og ugjennomtrengelighet, det beste alternativet for produksjon av rørsystemer. Forskere begynte å undersøke alternative materialer med lignende egenskaper, fordi kobber er et ikke-fornybart materiale, rapporter Polybutene Piping Systems Association. Deretter oppdaget Giulio Natta polybutylen, en impermeabel og sterk polymer som kan tåle varme og kalde temperaturer, som kobber og andre metaller gjør.

Fleksibilitet

Fleksibilitet er en nøkkelfaktor i Produksjonen av rørsystemer. Ifølge Polybutene Piping Systems Association, gjør den høye fleksibiliteten til polybutylen enklere og raskere installasjon, spesielt i trange rom. Kobber er også meget formbar, ifølge University of Nevada, Reno. Metallet kan bøyes og formes uten sprengning, enten det er varmt eller kaldt.

Forskjeller

Kobber er mye mer motstandsdyktig og tung å varme enn polybutylen. oper har et smeltepunkt på 1982 grader Fahrenheit, mens temperaturen som er nødvendig for å smelte polybutylen er 257 grader Fahrenheit. Kobberens tetthet er 8,2 g / cm3 mens polybutylen er 0,95 g / cm3, ifølge dokument publisert av Institutt for maskinteknikk, University of Minnesota. Ledningsevnen av lyd gjennom disse materialene er også forskjellig. Mens kobber utfører lyd med en hastighet på 3.900 m / s eller 8.724 miles per time, gjør polybutylen det ved 620 m / s eller 1.386 miles per time.

Andre artikkelen

Slik installerer du Z-blink på en ytterdør
Typer av Wall Studs
DIY Replacement Window Installasjon
Er det billigere å remodel eller kjøpe et nytt hus?
DIY: Råd om å legge linoleum
Slik bruker du sukker til å fjerne overflødig grout av keramisk flis
Slik installerer du Sky Light
Hvordan bli med to soverom
Slik legger du i betongfotfot
Hvordan bygger jeg en benk med en tykkelsesplaner?
Slik installerer du et bad under vaskeskap
Hvordan passe bambus gulv
Slik installerer du fliser
DIY Wall Niche
Bungalow takstiler for et hus
Slik installerer du Fold-Down Attic Steps
Verktøy som brukes til skulpturmetaller
Hvordan ventilere et hus tak
Hvordan Remodel Small Homes
Elektriske lyskomponenter