Slik fliser du en neo-vinkeldusj

Slik fliser du en neo-vinkeldusj 

Dusjgulvet

1.

Mål området for dusjgulvet ved å ta målingene av de to veggene i tommer, multiplisere dem sammen og del dette tallet med 144 til få mengden kvadratfot som trengs for gulvfliser. Så, hvis dusjveggene måler 36 tommer og 36 tommer, vil du trenge 9 kvadratmeter fliser. Mens dusjen ikke er et fullt firkant, vil de ekstra fliser bli nødvendig for kutt, brudd og avfall. Kjøpe fliser på 2 tommer i størrelse eller mindre for å tømme til dreneringen. Mosaikkfliser av denne størrelsen selges på nett med 12 tommer ark for enkel installasjon.

2. Legg mosaikkfliser på 2 tommer eller mindre i ark over gulvet. av dusjen i en tørr layout. En tørr layout består av å legge ut fliser uten mørtel for å bestemme kutt og plassering.

3.

Bruk barberbladet til å klippe ut en del fliser fra arket de er på montert for å skape et hull for avløpet. Flisene skal gå til kanten av hullet for avløp; Dreneringsdekselet vil skru ned på toppkanten av flisene for å dekke eventuelle hull. Klipp flisene så tett som mulig til kanten av dusjen med barberbladet. Bruk flisesagen til å kutte flisene slik at de passer i dusjgulvet dersom hele fliser er for store på enden av et ark som passer.

4.

Spred en liten mengde tynn sett mørtel over dusjgulvet og hakk det tynne settet med riflet kant av trowel til ryggene er jevne i høyden. Trykk arkene av mosaikk i mørtelet i oppsettet bestemt av tørroppsettet. Press arkene sammen litt, vri dem på plass slik at fugemassen skjøter mellom hver arklinje opp. La det tynne settet kurere i 24 timer.

Veggfliser

1.

Mål for veggflisen ved å måle bredden og høyden til hver vegg i inches. Multipliser de to tallene sammen og divider med 144 for å få mengden kvadratfot som kreves for hver vegg. Legg til ytterligere 5\% flis til denne måling for kutt, brudd og avfall. For eksempel vil en dusj som er 36 tommer langs hver vegg og 72 tommer høyt kreve 40 kvadratmeter flis til veggene, sammen med 12-lineære føtter av tannkantenes fliser til sidene.

2.

På et flatt område av samme størrelse som dusjveggene, legg veggflisene ut i en tørr layout for å bestemme kutt, fugemasse og plassering av fliser. Begynn med en hel flis i området som vil være bunnen, midt på hver vegg. Legg de neste flisene jevnt ut til hver side og deretter opp. De kuttede fliser bør stå i hjørnene av installasjonen, og stengetegler eller kantfliser skal plasseres i enden av dusjveggene, med mindre flisen fortsetter rundt på badet.

3.

Marker fliser som skal kuttes for kantene på veggene, og at det skal være plass til dusjventil og dusjhode med en rett kant og blyant og kutte dem på flisesagen. 4. Tilfør en liten mengde mørtel på veggen for å bli flislagt og begynn å legge flisene i samme mønster bestemt.

av den tørre utformingen. Rist det tynne settet med trowel til ryggene er like høye. Sett den første flisen i bunnen, midten av hver av de to veggene, trykk flisen i mørtel og vri den litt på plass. Legg de påfølgende fliser på samme måte. Legg kulen eller kantflisene sist ved kanten av dusjmuren for å fullføre installasjonen. La det tynne settet kurere i 24 timer.

5. Putt hele dusjen ved å pakke leddene mellom flisene med fugemasse ved hjelp av fugemasseflaten. Tørk av overflødig fugemasse med en fuktig svamp, vær forsiktig så du ikke blir våt eller 'vaske' fugemasse, da dette vil føre til tap i fugemassefarge. Påfør en perle av fargekjørt caulk til fugen mellom veggflisen og gulvflisen langs de to veggene i dusjen for å tillate bevegelse av veggene og gulvet i tilfelle huset bosetter seg. Tillat fugemasse å sette opp i ytterligere 24 timer før du installerer drenerings- og ventilplater.

Tips og advarsler

 • Hvis du monterer en dusjdør på nyvinkeldusj, utvide veggflisen rett forbi dusjgulvet for å sikre at det er plass til å fange dørens maskinvare.
 • En nyvinkeldusj er en fin måte å ta en dusj på i et lite rom. Ved å strekke seg ut langs to vegger og fiske på tvers på forsiden på tre steder, kan en nyvinkeldusj gi en større dusj i et lite rom enn et tradisjonelt kvadrat eller en rektangulær dusj. Flislegging av en nyvinkeldusj gjør at villaeieren kan fortsette flisdesignen på resten av badet samtidig som det gir en funksjonell, vanntett plass.

  Andre artikkelen

  Grønne gulvmaterialer
  Hvordan bygge en liten leilighet i kjelleren
  Hvordan legge inn stiftelser
  Kjøkken Remodel sjekkliste
  Slik fjerner du keramisk flis fra en dusj
  Abatement Asbest fjerning
  Sunroom Extension Ideas
  Slik isolerer du en betongplate
  Innebygd Peis Ideas
  Hvordan bygge en Heavy Duty arbeidsbenk
  Hva er en japansk pagoda?
  Hvordan skjermer jeg en veranda til lav pris?
  Triks for bøyningsrør
  Hvordan få konsistent grout farge
  DIY Wainscoating
  Veibeskrivelse til å installere tregulv
  Hvordan bruker jeg en stige på trapper?
  DIY Gel Peiser
  Hvordan legge fliser over Linoleum eller Sheetrock
  SIP Isolasjon Vs. Glassfiberisolasjon