Home Addition Ideer for Split Foyer Homes

Home Addition Ideer for Split Foyer Homes  Et split-foyer-hjem, hvor inngangsporten er halvveis mellom bakken og andre etasjer, slik at besøkende må gå opp eller ned til resten av huset, er allerede nøye balansert, så et dårlig planlagt tillegg til huset kan få det til å se ut pinlig. Det er imidlertid flere måter å legge til i et split-foyer-hjem på en måte som forbedrer (eller skaper, i noen tilfeller) skjønnhet og gir huseiere mer boligareal.

Balansert sider

Fordi hjemmet ' s øverste og nederste er allerede avbalansert av foajéen, legger til på den ene siden eller den andre vil gjøre hjemmet ditt skrått. Derfor bør eventuelle hjemmeoppdateringsideer som omfatter å utvide den ene siden, omfatte en forlengelse til den andre. hjemme på hver side av den splittede foajéen bør være omtrent like lang. Dette kan være utfordrende hvis du bare vil legge til et soverom eller to, men du kan legge til en garasje og et arbeidsrom (henholdsvis lavere og øvre nivå) for å opprettholde Balanse i den andre enden med minimal utgift. Andre ideer bygger et stort solrom, eller legger til et flott rom med et to-etasjers tak.

Tillegg i ryggen

Hvis du ikke har råd til å betale for to Nye seksjoner på ditt hjem, din tillegg bør være på baksiden. Hold det så nær senteret som mulig; Selv om det ikke kommer til å møte veien, vil du fortsatt ha balancen i hjemmet ditt. Hvis du må bygge det utenfor sentrum, bygge et dekk, et solrom eller en lignende utendørsrettet struktur for å balansere den på den andre siden

Addition Plus Landscaping

Siden mange split-foyer-huse er bygget for å dra nytte av et skrånende parti, kan du kanskje ikke balansere tilsetningen din på grunn av en ubeleilig høyde eller ås. I så fall balanserer Det er med landskapsarbeid. Bygg soverommet ditt på stedet der det er behov for å være, så plant ryddige busker foran seg, eller plant trær på den andre siden for å balansere det. Hvis du bestemmer deg for å gå på denne måten med din split-foyer hjemme tillegg , bør du konsultere en profesjonell landscaper for å undersøke alternativene dine og finne ut hva som passer best med dine planer.

Garage Conversion

Det er noen gode måter å utvide ditt split-foyer hjemme uten å bygge på den. Mest vanlig er garasjekonverteringen. De fleste splitt-nivå og split-foyer hjem er basert på ah ome plan som inkluderer en garasje, og garasjen er ofte generøs i proporsjoner. En bil for to og en halv bil kan for eksempel omgjøres til to soverom og et sittegruppe med noe gips, tepper og ventilasjon, eller du kan gjøre det til et praktisk spillrom, tenåringsouthold, hjemmekino eller stort lekerom for barna dine.

Dette forlater deg uten en garasje, men løsningen på det kan være å bygge en liten frittliggende garasje eller en carport, som begge er lettere å balansere med et split-foyer-hjem enn et nytt tillegg er. En frittstående garasje gir også mulighet for mer planleggingsfleksibilitet, slik at du også kan inkludere et verksted eller et annet ønskelig rom.

Få kreativitet

Hvis du er gal om ditt split-foyer hjem og har penger til å brenne, kan bli veldig kreative. Split-foyer hjem er notorisk kjedelig i utseende, boxy med korte takfelt og ofte ingen ekte eksterne funksjoner. Overvei å endre fokuspunktet til ditt hjemvendt fra den merkelig plassert inngangsdøren til noe annet: grasiøse antebellum kolonner som støtter en ny veranda tak, for eksempel, eller en wraparound veranda under nylig utvidet tak takfelt. Eller bygge et faux eller ekte tårn i hver ende, og du har kjernen til et moderne viktoriansk utseende eller et lite Tudor slott.
Fordelen med denne typen kreative forandringer er at det gjør at du kan komme unna med nesten alt, fordi den sarte balansen ikke lenger er nødvendig. Hjemmet ditt, med et nytt fokuspunkt, er ikke lenger avhengig av den inngangsdøren ' s plassering. Ulempen er selvsagt at den er vesentlig dyrere enn de fleste andre hjemtilsetninger.

Andre artikkelen

Hvordan lage ditt eget kjøkken online gratis
Hva er en dørdeksel?
Hva er Post u0026 Beam Framing?
Hvordan lage gulvbelegg fra finérkryssfiner
Porch Addition Ideas
Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
Hvordan bygger jeg en flisebase for Vent-Free Peis?
Katedral takbelysning alternativer
Slik konverterer du en takvifte til solenergi
Hvordan liste på MLS i Canada
Hvordan kutte kurver i granittkledning
Trinn for å bygge en rommur
Slik bytter du motplater med målinger
Slik kjøper du en vindturbin til hjemmebruk
Slik installerer du en undermontert vask på en granitt benkeplate
Klippe Keramisk Tile for hånd
Hva er Interiør Trim?
Den beste måten å fjerne en keramisk flisegulv
Slik fjerner du knock-out-hull i en granittvaske
Ideer for Innebygde Plant Hylle Nisjer