Slik installerer du Hilti HLC Sleeve Anchor

Slik installerer du Hilti HLC Sleeve Anchor 

1.

1.Drill riktig diameterhull i grunnmaterialet ved hjelp av en hammerbore. For hule murverksapplikasjoner, bytt hammerboren til boremodus før du trer inn på baksiden av murverket; Dette kan redusere sjansene for utblåsing.

2.

2. Fjern hullet i alt rusk ved hjelp av en stålbørste, vakuum eller trykkluft.

3

3. Sett inn HLC-ankeret i armaturet og inn i basismaterialet ved å tappe lett med en hammer inntil mutteren og skiven er flush med fixtur.

4.

4.Sett ankeret ved å stramme ankeret til dreiemomentverdiene som anbefales av Hilti, Inc. Pass på at HLC-ankeret ikke er oversporet fordi dette vil redusere skjær- og uttrekksverdiene.

Ermerforankringer er laget for å feste elementer til betong, murstein eller blokkbasert materiale. HLC-ankeret er merkevaren til et ermeranker som er produsert av Hilti, Inc. Mansjettankeren er en av de mest allsidige betongfester fordi den kan brukes i en rekke base materialer, og er også tilgjengelig i fire forskjellige hoder stiler for bestemte typer applikasjoner. Den 1/4 ' HLC-hylseanker leveres med en eikernøtter, et flatt spaltet hode eller et rundt spaltet hode. 5/16 ', 3/8' og 1/2 'HLC-ankeranker kommer alle med en heksemutter; 3/8 ' kommer med et flatt phillips hode. Spesialitetshodene som er tilgjengelige i 1/4 ' og 3/8 ' er designet for spesifikke applikasjoner som feste ned terskler til betong eller feste en metalldørramme til en blokkvegg. Lengden på HLC-hylseankre er målt fra under hodet til enden av ankeret. Hylseankerens diameter er betegnet som hylseankerets utvendige diameter. Gråstørrelsen som er inne i hylsen er mindre: et 3/8 'hylseanker har en 5/16' diameter skrue. Hilti HLC-hylsen anker er bare tilgjengelig i diametre fra 1/4 'til 1/2', mens selskaper som Betong Fastening Systems, Inc. har hylseanker i diameterene 5/8 'og 3/4'. Hver diameter på HLC-ankeranker krever at Hull i basismaterialet som skal bores en minimumsavstand. Denne minimumsinnbøyningsdybden finner du på den tekniske informasjonssiden. HMI Hilti ermetankerdiameter er målt som ytterdiameter på mansjettanker og har samme størrelse som hullet som trenger å bli boret inn i betongen. Støtten inne i ermet er mindre, det vil si at et 3/8 'ermanker har en 5/16' stud innsiden og bruker en 5/16 'mutter

Andre artikkelen

Kitchen Home Improvement Ideas
Hvordan kan jeg skjule loftet ned trapper?
Slik installerer du Backer Board for Floor Tile
Hvordan trekke opp et gammelt tregulv
Slik bruker du polyuretan til kjøkkenskap
Hvordan kutte Marble Tile for en Wall Application
Hvordan kutte Hardboard Siding
Hvordan velge House Shutters
Slik løser du gammelt betong
Slik sammenligner du kostnaden for Stucco med Cement Siding
Hvordan lage et hengsel for møbler
Kitchen Countertop Tile Ideas
Slik lagrer du en lagringshylle
Granittbelegg Installasjon på Dusjvegger
Hva er A36 Steel?
Dusj design alternativer
Hvordan kutte Vinyl Tile å passe
Hvordan lage undergulv i metallboliger
Hvordan lage et hus for nytt sidespor
Slik Level The Floor for Carpet Installasjon