Slik installerer du Porselen Tile Backsplash

Slik installerer du Porselen Tile Backsplash 

1.

Marker området for bakplaten på veggen, ved hjelp av blyant, nivå og målebånd. Oppsettet skal ha to grenser: En for hoveddelen av flisfeltet, og en andre rundt omkretsen av hoveddelen, som er stor til bredden på din bullnose trimfliser. Bruk en firkant for å sikre at hjørnene er alle 90 grader.

2.

Lag en vertikal linje gjennom midten av det markerte området. Påfør tinsettmørtel over området og dekk det helt på en dybde på ca. 1/8 tommers.

3. Legg til fliser på plass i mørtelet, begynner med den nederste raden på midtlinjen, og bygge opp og ut. Klipp flisene på endene på kutten etter behov. (Merk: Selvavstandsnavene på sidene flisene vil holde dem ordentlig på avstand fra hverandre, og vil også holde et mellomrom mellom bunnen av den nederste raden fliser og benken.)

4

Spred tinsettmørtel på baksiden av tennplaten og sett dem rundt omkretsen av området, med de ferdige kantene vendt utover.

5.

La fliser settes for en dag. Kryss ryggplaten med en fugemasse, press inn fugten i mellomrommene mellom flisene og tørk av overflødig med en fuktig svamp. Ikke grout linjen mellom bakplaten og benkeplaten.

6.

La fugemassen tørke i en dag. Legg på linjen mellom bakplaten og benken.

Tips og advarsler

 • Bruk øyebriller ved å kutte porselenfliser.
 • En backsplash skal gi beskyttelse mot veggen bak vasken og et attraktivt designelement til hele kjøkkenet. Porselen er den perfekte flisen til begge funksjonene. Den glasslignende leirebaserte flisen er robust, fuktresistent, lett å jobbe med og kommer i et stort utvalg av stiler og farger. En stor fordel i forhold til natursteinfliser er at porselen kommer i `` bullnose''form, noe som gir den perfekte måten å grense din nye backplash. Du kan også få flisene i selvavstand, så du trenger ikke å bruke mellomrom.

  Andre artikkelen

  Installasjonsveiledning for Tarkett Laminatgulv
  Metoder for å bestemme hindrede avstander
  Slik borer du gjennom glassblokker
  DIY Home Improvement: Slik installerer du en Corner Shower
  En kostnadsjämförelse av benkeplater
  Slik installerer du en Pfister kjøkkenkran
  Slik avinstallerer du granitt benkeplater
  Hvordan kutte Marble Tile manuelt
  Hvordan Mix Floor Screed
  Fordeler og ulemper ved solpaneler
  Veggbyggingsverktøy
  Plast Lim Typer
  DIY Gel Peiser
  Hvordan lage Gipsplattform
  Slik bytter du et verktøy knivblad
  Hvordan bygge en rotkjerne
  Hvordan sette på Orange Peel Texture
  Hvordan lage en barnehage
  Dansk Olje Vs. Teak olje
  Hvordan lager jeg et skjermrom?