Hvordan lagre tregulv

Hvordan lagre tregulv 

1.

Bruk et fuktetesterverktøy (kan enten leie en eller få en forsikringsjustering for å gi deg et tilbud). Dette er første skritt for å redde tregulv, og identifiserer fuktighetsproblemet. Hvis det ikke er tungt, kan det hende du bare har hatt en topplekkasje og trenger å tørke den ut med industrielle styrkefans.

2.

Med høy fuktighetsklassifisering må du ta med opp hardvedgulvet for å komme til fuktigheten. Også du trenger å se hvilken overflate brettene ble lagt på for å redde tregulv. De kan installeres på betongplater, over kryssfiner undergulv, eller over eksisterende tregulv. Vanligvis kommer de fleste vannskader fra enten fuktighet som kommer rett fra bakken, eller betongplaten har ikke en filmbarriere påført over betongen jevnt eller i det hele tatt. Sjekk om det har vært.

3.

Kontroller at undergulvet er jevnt og finn fuktkilden; Du kan ha vannlekkasje for eksempel eller en ufullstendig tetning som tillater fuktighet i. Hvis det er rørleggerproblemer, må du umiddelbart gjøre det.

4.

Et annet aspekt å lagre tregulv er å ha sikret grenser rundt en peishård eller annet brennpunkt. Først legger dekorative grenser før resten av gulvet sikrer at den endelige installasjonen vil være symmetrisk. Her er noen grunnleggende løsninger for å redde tregulv, som du kan se de løser rundt fuktighetskontroll. En god overflate beskytter tregulvets overflate. Nyt det vakre treet og følelsen!

Tips og advarsler

 • Se etter overflaten når du refinisher
 • Vær observant lekkasjer eller overløp
 • Kontroller om du føler deg bevegelse eller knirkende i gulvplanker.
 • Gulvplanker varierer sterkt i pris, handle rundt.
 • Hvis du er i situasjonen der du må lagre tregulv, er sannsynligheten at de ikke ble installert riktig. De kan være fuktskader under gulvbrettene. Hvis skaden er like over det, er det bare å refinisere brettene for å redde tregulv.

  Men hvis skaden er fra fuktighet, må du trekke opp platene, tørke dem ut og tørke ut hulrommet under. Det er ikke så vanskelig et prosjekt, men kan være veldig rotete. Kostnaden vil bli påvirket av nye gulvplanker du må kjøpe og leieutstyr.

  Andre artikkelen

  Slik setter du varmtvannsoppvarmingsrør i nytt betong
  Instruksjoner for Shelterlogic Instant Garage
  Skjære Crown Molding Vinkler
  Hvordan erstatte ett stykke sidespor på et hus
  Hvordan få de beste hjem vindturbiner priser
  Ulike flenser
  Hvordan reparere et lekende tak på et gammelt hus
  Slik kutter du en betongblokkvegg
  Slik reparerer du en forlengelsesstige
  Hvordan bygge en elektrisk peis mantel
  Hvordan Grout Tile Med No Gap
  Hvordan bygge Curbing Forms i Betong
  Kjøkkenteller Toppalternativer
  Slik Tile En Dusj Rimelig
  Green Building Grants i Massachusetts
  Hva er forskjellen mellom et studio og en enkelt leilighet?
  Slik installerer du keramiske benkeplater
  Slik installerer du laminatgulv med fôr
  Elektriske krav til boblebad
  Dekorative Ceiling Molding Ideas