Hvordan å effektivt male et rom

Hvordan å effektivt male et rom 

1.

Finn deg før du starter. Grunnen til at det tar så lang tid å male et rom er vanligvis fordi du må komme opp og ned, ta telefonen, flytte denne, tørk den ned, osv. Osv. Pass på at du har telefonen, alt ditt maleri forsyner i ett område, mer enn en fuktig klut, og så videre.

2.

Gjør alt prep først. Med din fuktige klut tørker du ned alt ... Trim vinduet såler, veggene, alt. Grunnen til at en børste begynner å klumpe seg opp og bli stygg, er fordi alt det lille støvet du ikke kan se, begynner å bygge opp på det og kaker opp maling. Forårsaker søppel under malingen.

3.

Trim Vs Wall. Siden min trimme (Benjamin Moore # 942 Marble White) er alltid lettere enn min veggfarge, maler jeg først veggene. Fordi uansett hvor hardt du prøver eller hvor bra du tror du er, vil du alltid få 'over spray'. Over spray er de små dråpene av maling, som en fin tåke, som flyr av en vals. Etter at du har malt veggene, kan du gå tilbake og male trimmen som dekker uunngåelig overspray. Du vil også være i stand til å tape veggene der trim møter å få en skarp linjenivå når du skaler den bort.

4.

Tape Vs Hand. Når du maler det området der veggen møter taket, er 'popcorn' tak er best gjort for hånden. Flate tak kan lett tapes for å få en skarp linje. Jeg liker å gjøre windows for hånd. Og så bruker du et knivblad skrape malingen bort fra glasset. Du vil bruke like mye tid på å tappe opp et vindu hvis du har flere ruter.

5.

Peeling tape unna. Ikke vent til malingen er beindrage for å skrelle unna. 9 ganger ut av 10 vil det skille opp maling på et tidspunkt. Vent til den er tørr til berøring (slik at den ikke stikker til fingeren), men fortsatt klebrig. Når du trekker bort, må du være konstant og trekke båndet i en 90 grader pluss vinkel.

6.

Vask børstene dine. Hvis du har lest mine andre artikler, vet du at du burde ha investert i en god pensel. Tilbring mer enn $10 på en trim pensel, og du vil få det du betalte for. Stol på meg. Etter at du har kommet gjennom, var børstene i kjøkkenvasken under varmt vann til vannet løper klart. Sett dem på utsiden for å tørke eller på tørketrommel for en raskere tørr.

Tips og advarsler

 • Ikke kjøp billig maling
 • Ikke kjøp billige børster
 • Trim først eller veggene først? Dette er alltid en debatt. Sannheten er at det ikke er riktig svar. Men la meg dele med deg noen tips om effektiv maling.

  Andre artikkelen

  Gipsfakta
  Marmor Tile Installasjonsverktøy
  Hvordan lage en ny vegg for maling
  Hvordan hånd-delt Cedar Shakes
  Hvordan lager jeg et skjermrom?
  Hvordan lage tre kjøkkenverktøy til bruk
  Sikkerhet for Tørrmurstiler
  Hvordan male Laminat bad tellere
  Wet Saw Instruksjoner
  Hvordan reparere et tak med skadet Sheetrock
  Fordelene med isolerende et gjennomsøkingsrom
  Slik installerer du Glueless Hardwood Flooring
  Pole Barn Building Tips
  Behandlet Wood u0026 Skin Hives
  Hvordan plassere en dørramme
  Trinn for installasjon av en pre-hengt interiørdør
  Slik Stain Old Hardwood Floors
  Hvordan Lim Plastic Trim Board
  Hvordan å si hva slags fliser gulv er installert
  Om Brick Masonry