Hvordan tegne et utvendig hjørne

Hvordan tegne et utvendig hjørne 

1.

Mål plassen og merk to vinkelrette linjer på flisene dine. Linjene skal møtes på flisens flate, danner en rett vinkel og slutter der.

2.

Klipp ut en av linjene med stangsåsen, så fra kanten av stykket innover, og stopper hvor de to linjene møtes. Trekk sagbladet og la et kutt som går delvis over flisens ansikt.

3.

Sett flisen på flisekutteren, med den andre linjen (den som har ' har blitt kuttet) sitter under bladet og parallelt med overhead-sporet. (Dette betyr at det delvise snittet vil sitte vinkelrett på sporet.) Kjør bladet langs den andre linjen, begynner på slutten av det partielle snittet og strekker seg til kanten av flisene. Fest flisen på den skårne linjen, etterlater en kuttet flis som ligner en L-form.

4.

Spred tinsettmørtel på baksiden av flisen ved å bruke din kittkniv. Sett flisen på plass, med hjørnet av veggen som går inn i flisen langs de to kuttlinjene.

5.

La alle fliser settes for en dag Grout dem ved å spre fugemasse over flisflaten med en fugemasse, og tvinge den inn i leddene mellom flisene. Bruk en fuktig svamp til å tørke av overflødig fugemasse.

Tips og advarsler

 • Bruk øyevern når du kutter fliser.
 • For å sette en flis i et 'innvendig' hjørne (som hjørnet av et rom), trenger du bare å kutte av to vinkelrette kanter av flisen som passer. For å sette en flis rundt et 'utenfor' hjørne (et hjørne som juts ut i rommet) er litt mer komplisert, og krever en stavsåg til å gjøre det første kuttet. Klippflisen er satt i mørtel, akkurat som de andre fliser er. Stikk dem alle sammen på slutten.

  Andre artikkelen

  Fiber Cement Siding Styles
  Hvordan finne uvanlige husplaner
  Hvordan henge doble dører
  Hvordan kutte utenfor hjørneforming
  Slik installerer du Hopscotch Pattern Tiles
  Slik påfører du Stucco til et Cement Board Exterior
  Metal Cutter Tools
  Tregulv vs. Pergo
  Hvordan bygge en billig rustikk hytte
  Generisk Garage Dører Installasjon
  Granittverktøy
  Hvordan lage et hengsel for møbler
  Kan du bygge kanaler fra stiv skumplater?
  Hvordan måle dimensjonert tømmer
  Slik påfør Finish på tregulv
  Badekar Remodeling Ideer
  Slik installerer du og legger ut fliser
  Hvordan gå grønn med hvitevarer
  Hvordan måle kvadratfotene til et hus
  Power Miter Saw Safety