Utvendig Vindu / Dør Trim Styles u0026 Typer

Utvendig Vindu / Dør Trim Styles u0026 Typer  Selv om trimemote har endret seg gjennom årene, er ytterdør og vinduskledning fortsatt brukt ofte for å legge til variasjon på forsiden av et hus eller til å passe sammen med andre eksteriørfunksjoner. Utvendig trim kan også installeres for å gi huset et historisk utseende. Med så mange kombinasjoner av typer, materialer og stiler på trim, lage en liste over dine designpreferanser, budsjett- og vedlikeholdsbehov og undersøk alternativene dine før du bestemmer deg.

Wood Trim

Wood, selv om det på et tidspunkt er en av Kun tilgjengelige alternativer for utvendig trim, blir mindre populær med den synkende prisen på syntetiske materialer. Ikke-eksotiske varianter er billigere enn mange andre materialer, men er vanligvis enkle å jobbe med, og er enkle å installere. Det kan males farger eller farget for et naturlig utseende. Enkelte typer tre fungerer best som eksteriør, samt mange prosesser som er tilgjengelige for trykkbehandlingen og forsegler veden, for å forhindre hevelse og rotting. Utvendig trimmer er imidlertid ikke ugjennomtrengelig for værets påvirkning, og det kan fortsatt oppstå rotting eller vridning, noe som gjør hyppig reparasjon eller reinstallasjon nødvendig.

Plastkledning

På grunn av dens holdbarhet og lave installasjonskostnader, plast trim er en annen populær type utvendig vindu eller dør trim. Plastbekledning er for det meste produsert av polyetylen med høy tetthet, men er ofte laget av PVC-materiale. Det er mange fordeler med plast som et materiale for utvendig trim, den primære fordelen er at den ikke roter eller vrider som tre gjør. Selv om plastbekledning kan simulere tre på mange måter, vil enkelte naturlige elementer av tre --- som grovt cedar og mange typer fliser --- kan ikke replikeres på plast. For mange villaeiere, er det imidlertid lang levetid og lav vedlikeholdskrav av plastutvendig trimme å avvike eventuelle kosmetiske mangler.

Alternative materialer

Flere For eksempel er AZEK, et cellulært PVC-materiale, vanntett, fullstendig insektresistent og krever minimal rengjøring. AZEK kan formes, miteres og dirigeres akkurat som tre, men Splinter og krever ikke flekker eller maling. Et annet syntetisk trimemateriale, DuraBoard, kan formes, klippes og spikres likt tre, men har ikke problemer som ofte følger med treutvendig trim, som crackin g, rotting og fuktighet absorpsjon. Selv om mange av disse nye syntetiske produktene har høyere materialkostnader enn tre eller plast, faller prisen, da tilgjengeligheten av disse materialene fortsetter å stige.

I tillegg til syntetisk produserte materialer kan ytterdør eller vindusramme også gjenspeile stein, murstein eller stukkmaterialer som et hus er konstruert for. Men installasjonen av disse materialene krever vanligvis spesialmaskiner og utdannede entreprenører.

Utsmykkede stiler

Fordi utvendig trim er blitt populær under renessansen og barokkene, er trimmen som er tungt skåret med rullearbeid og blomstrete mønstre blitt blitt en varig stil. Utvendig trim skåret med naturdesign eller til og med små figurer og scener ser bra ut på hus med kolonner eller andre arkitektoniske aksenter som minner om gresk arkitektur. Utvendig trim med viktoriansk styling, fra slutten av 1800-tallet og tidlig på 1900-tallet, er også vanligvis svært utsmykket og sterkt pyntet. Moderne stiler fra hjemmet i Queen Anne-stil har ofte dekorative vinduer og dørkledninger.

Moderne stiler

Fra begynnelsen av 1920-tallet begynte den populære arkitekturen å bevege seg bort fra de mer prydende trender mot et stadig minimalistisk estetisk ideal. Med fremkomsten av forbedret ingeniør- og konstruksjonsteknologi inneholdt bygninger ofte store, åpne rom og mye brukt glass og umalet metall. På grunn av disse mer strømlinjeformede arkitektoniske trender falt populariteten til eksteriør --- og til og med interiør --- trimme drastisk. Stablene av trim som ble holdt i bruk, vanligvis funnet i boliginnstillinger, ble også mer minimalistisk i samsvar med den generelle bevegelsen. Glatt, uklart trim erstattet de fasade og formede trimestykker av den viktorianske alderen. Til slutt blandet de to stilene noe til å lage de ytre trimestiler som er vanlige på mange nye boliger i dag: hvit eller hvitaktig i fargen, i stedet for det mørke treet og gullguldet som hadde vært populært tidligere, med ren og relativt enkel skråning .

Andre artikkelen

Egenskaper av 1020 Steel Bar
Slik bruker du et swaging verktøy
Slik finner du penner gjennom utvendig sidespor
Slik dekker eksisterende gulv til kjøkken
Slik installerer du fliser over sprekker
Hvordan kutte kurver på flis
Typer av byggekonstruksjoner
Hvordan Design Front Kjøkken
Spesifikasjonene for bygging av funksjonshemmer
Fordeler med kledning
Slik monterer du en flatskjerm-TV på toppen av en peis
Stucco Hjem stiler
Hvordan lyser jeg Pilotlyset på Gassloggene?
TAMKO Roof Shingle Farger
Slik installerer du et kjøkkenvaskebunnskap
DIY Resurfacing Laminatgulv
Bambus Vs. Hard Wood
Slik Reface Formica benkeplater
Informasjon om naturstein
Innkjøp Golv Alternativer