Problemer med å grave ut et gjennomsøkingsrom og lage en kjeller

Problemer med å grave ut et gjennomsøkingsrom og lage en kjeller  Blant måtene å utvide et hus, er det dyreste å grave ut et gjennomsøkingsrom for å lage en kjeller, ifølge Sound Home Resource Center. Hvis du virkelig trenger og ønsker et funksjonelt kjellerrom, er dette et prosjekt som gir mening for den profesjonelle do-it-yourselfer som har erfaring med kjellerutvidelser eller boligeier som kan budsjett bekostning av å ha krypeområdet profesjonelt omgjort til en kjeller . I tillegg til å gi en liten avkastning på denne store investeringen, er det vanlige problemer som oppstår i dette prosjektet.

Lokale byggekoder

Byggekoder kan forbytte graving av kjeller i ditt område. Kontakt den lokale bygningsavdelingen for å søke om tillatelse før du starter kjellerkonstruksjonen.

Stiftelsesstøtte

Ikke nærmer deg å kaste kjelleren uten en beregnet plan, eller du kan gjøre huset strukturelt usunt. Identifiser fundamentet og strukturelle støttene som holder opp resten av huset. Enkelte komponenter kan kreve forsterkning, for eksempel å bygge underveggvegger og hælde et nytt fundament før, under eller etter graving begynner, og du må ha en sikker graveavstand fra støpene for å opprettholde husets strukturelle integritet.Som American Basement Solutions nettsiden sier, 'Du kan ikke fjerne jorda som faller i den 45 graden linjen fra undersiden av foten.' For å opprettholde fundamentets strukturelle integritet, anbefaler selskapet at man bruker samme gravemåling som avstandsmåling for å opprettholde fra fotfeltene.

Gradering

Et vanlig problem med gjennomsøkingsrom og kjellere er gradering av jorda rundt huset. Feil gradering skråner ikke ned fra huset, noe som forårsaker fuktproblemer i kjelleren under regn. Korrigere eventuelle problemer med graderingen før du nærmer deg konverteringsgraden din. Når du graver ut jorda, blir fundamentet under huset mer utsatt for vannskaderproblemer. Rettelse av dette problemet vil spare deg for reparasjoner i fremtiden.

Vann

Naturlige undergrunnsstrømmer har blitt oppdaget under eiendomsutgravninger. Det er mulig at det kan oppstå en naturlig vannkilde under huset ved å grave ut et gjennomsøkingsområde. Dette kan også være grunnen til at huset ikke ble bygget med en full kjeller til å begynne med. Før du nærmer deg renoveringen, ta kontakt med din lokale bygningsavdeling for å se på byggeplanene til huset ditt og eventuelle detaljerte eiendomsregister som kan spesifisere plassering av underjordiske vannkilder eller rør.

skadedyr

Unearthing et skadedyr problem er ikke noe å se frem til når du graver en kjeller. Det er mulig å forstyrre underjordiske insekt- og dyrehjem som kan få dem til å komme inn i resten av ditt hus.

Hauling Dirt

Det er ikke så enkelt som det høres ut - å grave en kjeller er en tilbakebrytende jobb som involverer å fjerne alt fjernet smuss fra kjellerområdet. Dette er en gruppe- innsatsjobb som vil ta flere dager til uker bare for å grave og hale skittet alene.

Å møte solid rock

Oppdage store bergarter i jorden vil gjøre jobben med å fjerne jorda problematisk, og de kan bringe jobben til slutt hvis de er umulige å fjerne.

Pou ring betong i kjelleren

Hele betong i den nye kjellerkonverteringen er like vanskelig som å ha skitt ut av kjelleren. Vær forberedt på å jobbe med et team av folk som flytter betongen inn i kjelleren, hell den over gulvet og flyter den til en jevn og jevn overflate.

Andre artikkelen

Brick Finer Failure
Om Soapstones
Slik bruker du flytende gulvnivå
Bygge hyller i min garasje
Slik løser du 18V Ryobi batterier
Problemer med betong benkeplater
Hvordan Trim en Backsplash
Hvordan å varme en betong garasje gulv
Slik monterer du gulvplater
Slik installerer du en flytende hardt tregulv
Slik installerer du Tarkett laminatgulv på trapper
Tips om oppsett og plassering for innfelt belysning for stuen
Hvordan refinansiere et boliglån i Storbritannia
Slik legger du selvklebende vinylfliser
Hvordan evaluere Kitchen Counter Tops
Slik måler du vanntrykk hjemme
Hvordan slukke en Cape Cod Fire Starter
Hvordan legge dusj gulvfliser
Hvordan kutte flis for å passe en dørramme
Slik installerer du tomme interiørdører