Hvordan finne et høyt sted i et betonggulv for keramisk flis

Hvordan finne et høyt sted i et betonggulv for keramisk flis 

1.

Legg den rette kanten på gulvet med en ende som starter ved veggen. Rette kanter kan kjøpes eller leies fra en boligforbedringsbutikk eller en utleiebutikk.

2.

Slå på en lommelykt og legg lyset parallelt med den rette kanten på gulvet . Pek lysstrålen til den rette kanten og undersøk gulvet under den rette kanten.

3.

Se etter punkter hvor en ubelagt del er omgitt av to lyste seksjoner under rette kant. De opplyste delene er dips, mens den ubelagte delen mellom viser et høydepunkt. Bruk en markør, merk et merke på de høye punktene under den rette kanten. De fleste keramiske gulvflisinstallasjoner kan håndtere små dips med litt mer tinsettmørtel eller en nivelleringsforbindelse som fyller de nedre områdene, men høye punkter må avjevnes for å unngå flisskade.

4.

Flytt den rette kanten over gulvflaten, merker hvert høypunkt når du møter en. Utfør to passerer med straightedge, med det andre passet vinkelrett på den første for å sentrere hvert høydepunkt for senere nivåering.

Riktig forberedelse av undergulvet under dine installerte fliser er avgjørende for god keramisk flisinstallasjon. Undergulvet må være jevnt og jevnt for at keramiske fliser skal ligge ordentlig. Eventuelle høye punkter eller dyp i gulvet kan føre til spenningspunkter i de installerte flisene, forårsaker sprekker eller brudd i flisene ved bruk. Finne et høyt sted eller en depresjon kan gjøres ved bruk av en presisjon aluminium eller magnesium rett kant, en lang metall bar med en absolutt nivå overflate. Sammen med hjelp av et lys, spotting uregelmessigheter kan gjøres raskt.

Andre artikkelen

Hvordan installerer du en interiørtredør?
Hvordan lage tre klær linjer
Custom Granite Countertop Gjør det selv
Hvordan bygge en tre ramme veggen
Instruksjoner for installasjon av Toto Toalett
Slik installerer du en teppereduksjon
Innkjøp Golv Alternativer
Gjør det selv å legge tak asfaltfliser
Slik installerer du keramisk flis på dusjmurer
Hvordan Kast Asbest Siding
Hvordan bruke en Horisontal Gipsveggløft
Standard spesifikasjoner for grader av California Redwood Timber
Hvordan å fullføre eksisterende bolig betong etasje
Utvendige kledningsalternativer
Hvordan kutte hjørne trimme med en Coping Saw
Hvordan bruke en Power Coping Saw
Slik fjerner du et hjørne skap
Hvordan lage konkret ser fin ut
Slik gjenoppbygger du et kjøkkenbord med betong
Slik installerer du nye tregulv