Slik installerer du Cement Fiber Board på gipsvegg

Slik installerer du Cement Fiber Board på gipsvegg 

1.

Finn studene i veggene ved hjelp av din elektroniske stud-finder. Marker ut pinnene med blyanten og nivået, fra topp til bunn gjennom veggen.

2.

Mål og klipp ditt første ark av sementfiberplate slik at vertikale kanter av det vil løpe langs studs, da den sitter langs lengden langs gulvet. Klipp den med din puslesag, og gjør kuttet på siden mot et hjørne, heller enn midt på veggen.

3.

Spred snekkerens lim på baksiden av sementbordet. Sett det i lengderetningen langs bunnen av veggen, legg opp kantkanten med sidevegg og fabrikkkant med en stift. Sikre den ved å synke skruene hver 6 eller 8 tommer langs hver stolpe bak bordet.

4. Gjenta prosessen for hver av de andre brettene, jobber deg over og oppover veggen og sørg for at det ikke er fireveis kryss mellom brettene. Alle sømmer mellom plater bør være fabrikkkanter, med egne kutt som vender mot sideveggene. Gjør nødvendige kutt for rørleggerinnretninger eller andre hindringer ved hjelp av din stikksag.

over sømmen mellom platene. Spred tynnmørtelmørtel over gipsplaten, få den flatt og glatt. La tynnmørtelet tørke for en dag. Vegggen er nå klar for flislegging.

h4> Tips og advarsler

 • Bruk øyevern når du kutter sementfiberplaten.
 • Hvis du planlegger å flette en gammel gipsvegg, kan det være lurt å først sette et lag av sementfiberplate over gipset. Hvis veggen er på et bad, er det en virtuell nødvendighet. Cementfiberplaten ser ut som en hardere versjon av gipsplaten, men faktisk er den veldig annerledes. Støppebestandig og vanntett, det er det perfekte materialet for flisebakgrunn, fordi det ikke vil bevege seg og bli tynn hvis fuktighet kommer til den. Plankene må sikres direkte på pinnene, ikke gipset, så investere i en elektronisk studfinner.

  Andre artikkelen

  Alternativer og stiler av hardvedtrapper
  Strukturelle skummaterialer
  Hvordan Finne Joint mellom en Tile Backer u0026 Gips
  Plastrørinformasjon
  Slik installerer du overgangsstrimlene for laminatgulv
  Hvordan bygge enkle trapper for loftet
  Billige Vanity Ideas
  Hvordan jobber solpaneler om natten?
  Slik gjenoppretter du olje til tregulv
  Hvordan bygge et hjørne oppbevaringsbenk sete
  Hvordan overgang mellom fliser og teppe
  Slik installerer du en vedovn og brannkoder
  Design for en Backyard Fire Pit u0026 Patio
  Slik tar du opp din benkeplate
  Slik bygger du en dekkstanghåndtak
  Hvordan bygge en gangvei med Precast Betong Molds
  DIY Trekkhylle
  Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
  Hvordan bygge et innebygd klesskap
  Kohler Tub Installasjonsveiledning