Slik lukker du i en garasje døråpning

Slik lukker du i en garasje døråpning 

1.

Fjern eksisterende garasjeport, sporaggregater og tilhørende maskinvare.

2.

Fjern den eksisterende garasjeporten og trim fra begge sider og toppen av garasjedøråpningen for å avsløre veggrammen og toppteksten.

3.

Ta en rett linje over åpningens gulv på utsiden av eksisterende vegginnramming, ved hjelp av en krittlinje. Bruk en byggers nivå for å sikre at linjen er plumb med utsiden av garasjeporten. 5 u0026 ​​# xBD; -inch trykkbehandlet tømmer til den indre dimensjonen av åpningen på platen. Dette stykket vil være bunnplaten til innfyllingsrammen.

5.

p> Plasser det trykkbehandlede tømmerstykket kuttet i trinn 4 på åpningens gulv med ytterkanten på linjen som er merket i trinn 2. Stykkene skal passe tett og mot begge sider av åpningen. Dette vil være bunnplaten til innfyllingsrammen.

6.

Klipp en 1 u0026 # xBD; -by-5 ​​u0026 # xBD; -skiveplate for å matche lengden på trykkbehandlet kappeskjæring i trinn 4. Dette vil være topplaten til innfyllingsrammen.

7.

Lag et blyantmerke på 15 u0026 # xBC; tommer fra den ene enden av Den trykkbehandlede bunnplaten. Fra dette første merket, fullfør studslayoutet på 16-tommers sentre over resten av tallerkenlengden. Bruk et håndfelt til å matche layout m ark på begge topp- og bunnplater.

8. Plasser begge platene flatt på gulvet, den ene på toppen av den andre, og plassert på veggen som er merket i trinn 3. Mål avstanden mellom bunnen av garasjeporten og toppen av platene. Dette vil være veggen lengden.

Klipp en 1 u0026 # xBD; -by-5 ​​u0026 # xBD; -inch wall stud for hver layout linje merket i trinn 7 pluss to for veggendestykkene. Klipp hver til den lengden som er bestemt i trinn 8.

Plasser topp- og bunnplater på garasjegulvet, på kant, parallelt og avstanden tilstrekkelig fra hverandre for å sette inn veggkontaktene kutt i trinn 9 mellom dem.

Plasser en enkeltveggstang på kanten for hver av layoutlinjene på platene og en enkeltveggstud i begge ender av veggen.

Fest hver stolpe til den trykkbehandlede bunnplaten på 16-tommers oppstillingslinjene med to 16d negler gjennom platen inn i hver studseend. Fest alle studene til samme side av hver oppsettlinje. Gjenta veggen oppreist og skyv inn i garasjeportåpningen, og hold toppplaten flush med ytre kanten. av den eksisterende garasjeporten og bunnplaten justert med veggen som er merket på gulvet i trinn 3. Bruk en byggers nivå for å gjøre veggen plumb.

14.

Sikre toppplaten ved å spikere to 16d negler gjennom toppplaten inn i toppteksten i hver studplass. Sikre bunnplaten til gulvplaten med en enkelt betongspik mellom studene på minst 32 tommer fra hverandre. Vegggen er klar for montering av veggisolasjon og / eller interiør og utvendig materiale for å matche eksisterende ferdigstillinger.

Tips og advarsler

 • En utvendig dør og / eller vinduer kan inkluderes i innfyllingsrammen og skal plasseres under rammebetingelsen i trinn 7. Hvis en dør eller et vindu er inkludert, eliminerer den eksisterende garasjeportenes overskrift behovet for tilleggsoverskrifter.
 • Enten du konverterer en garasje til et ekstra boligområde eller et hjemmekontorområde, lukker garasjeporten åpningen et enkelt rammeprosjekt som gir økt innvendig veggplass eller mulighet til å legge til en ny dør eller et vindu til veggen. Preplanning og de riktige materialene vil sikre et vellykket ombyggingsprosjekt. Prosedyren for lukking i en 6-tommers vegg kan tilpasses til hvilken som helst ytterveggtykkelse som trengs.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Keramisk Tile Over Wood Substrates
  Vinyl Siding Spesifikasjoner
  DIY polyuretanskum isolasjon
  Slik installerer du Tongue u0026 Groove Slant Porch Ceiling
  Slik dekker gamle fliser
  Hvordan bygge en handikapprampe for inngangsdøren
  Hvordan bygge Cedar Shutters
  Slik påfører du venetiansk gips over betongblokken
  Brick Patio Outdoor Kitchen Ideas
  Hvordan å beregne benkeplater
  Slik konverterer du tommer inn i millimetre
  Hvordan oppusses Formica countertops
  Spray Skum Isolasjonsinformasjon
  Slik fjerner du en benkeplate
  Hvordan reparere Wallboard rundt et dusjhode
  Tilgjengelig for rullestolbrukere Nye hjem kjellerteknikker
  Hva er definisjonen av et produsert hjem?
  Hvordan lage en miter sag flytte jevnt
  Gjør det selv Lett Betongbordsmaterialer
  Triks for bøyningsrør