The Best Maintence Free countertops

The Best Maintence Free countertops  De mest funksjonelle benkeplater er de som krever minst vedlikehold. På badet har leppestift og krøllejern potensial til å flekke og brenne benkeplater, mens matvarer og kokekar og panner har potensial til å gjøre det samme på kjøkkenet. Hvis du vil unngå å måtte behandle og rengjøre benkeplaten din (som du har å gjøre med tre, keramiske fliser og andre materialer), prøv å bruke rustfritt stål, stein, konstruert stein, flammebestandig granitt eller solid overflateakryl.

Rustfritt stål

Kanskje det mest kjente, vedlikeholdsfrie benkeplaten er rustfritt stål (en legering bestående av jern og krom). Rostfritt stål er ikke bare ekstremt holdbart, ifølge HGTV.com, men det er også ikke-porøst, noe som betyr at du enkelt kan tørke bort spill og flekker. For å rengjøre en rustfritt stål benkeplate, trenger du bare å tørke den ned med litt såpevann eller en overflate rengjøringsspray. I tillegg til å være utrolig lavt vedlikehold, bidrar også rustfritt stål benkeplater til å skape et profesjonelt, moderne utseende på kjøkkenet.

Stone

Sten benkeplater --- for det meste --- er ikke utrolig lavt vedlikehold, som de er generelt ganske porøse og krever forsegling og andre behandlinger. Imidlertid er ett unntak fra regelen skifer, spesielt New England skifer. Ifølge BobVila.com er skifer både holdbart og ikke-porøst, noe som gjør det motstandsdyktig mot flekker. I motsetning til andre benkeplater av naturstein, behøver du ikke å forsegle skiferflatene dine. Du må bare tørke dem ned med såpe og vann.

Konstruert stein

Konstruert stein --- som navnet antyder --- er et menneskeskapte byggemateriale som består av kvarts, fargede småstein, epoksy og polymerer. I tillegg til å komme i et bredere spekter av farger enn naturstein (og i mer uniformerte mønstre) er konstruert stein også ganske slitesterk og utrolig motstandsdyktig til både varme og flekker, ifølge BobVila.com.

Anti-Stain Granite

Hvis du vil ha det naturlige utseendet og holdbarheten til granitt benkeplater uten å måtte bekymre deg for flekker som siver inn i deres porøse overflater, granitt kan være det du leter etter. Ifølge kitchen-counter-tops.net er anti-flekk granitt et naturlig stykke stein som er behandlet med en spesialisert oppvarmingsprosess, som i hovedsak tetter porene. Dette betyr at du ikke vant må søke og påfylle forseglere.

Solid overflate Bordplater i fast overflate er laget av akryl, og har bare sømmer på undersiden, der de ikke er synlige. Ifølge BobVila.com, i tillegg til å være varme og flekkbestandig, kommer faste overflate benkeplater i en rekke forskjellige farger og mønstre, inkludert de som gjengir stein og glass. Hvis du kommer til å skrape din massive overflate benkeplate, kan du enkelt skrubbe marken bort med en ikke-slipende pute.

Andre artikkelen

Slik fliser du et badekarområde
Administrasjonsverktøy for hjemmebygging
Tile Measuring u0026 Cutting Tips
Hvordan fjerne Bubbly White Mold fra en pause i kjelleren veggen
Slik Hang Barn Dørspor
Moderne Backsplash Ideas
Slik installerer du flis på et ujevnt gulv
Slik striper du en teppe til flisinstallasjon
Slik installerer du sirkulære fluorescerende lys
Hvilke materialer brukes i takkonstruksjon?
Slik fjerner du gammel maskinvare
Huset tak ideer
Hvordan bygge en tømmerhytte med resirkulerte gjenstander
Hvordan velge et modulært hjem
Pergola Styles
Sammenligning av takstengelkvalitet
Betong Gulvbelegg DIY
Hvilken temperatur er for kald for utvendig maling?
Hvordan bygge dine egne tre hyller
Instruksjoner for hvordan du installerer eksterne doble franske dører