DIY Hjem Bar Dimensjoner

DIY Hjem Bar Dimensjoner 

Bar Høyde

De fleste stolpene er 42 tommer høye. Dette er standardhøyde som brukes i restaurant-, hotell- og vannhullstenger. Høyden er slik at en vanlig barstol kan brukes med stolpen. Den ekstra høyden tillater en forhøyet avføring med fotstøtte. Det gir også nok plass til å lagre flasker og briller under baren. Det er viktig å merke seg at den totale høyden er 42 tommer, inkludert telleplaten, slik at basen vil ha en faktisk høyde på 40 tommer, hvis telleren er 2 tommer høy.

Stang øverst

Stangen øverst kan være noen bredde, men vanligvis varierer de fra 20 til 30 inches bred. Dine dimensjoner vil avhenge av plass i hjemmet ditt. I tillegg skal overhenget på hver side av stangen (avstanden fra stangens støttestruktur til kanten av stangtoppen) være rundt 10 til 12 tommer på patronens side. Dette gir nok plass til å sitte komfortabelt opp mot baren. Overhenget på bartender siden trenger ikke å være så dypt. Hylle med brennevin og bar verktøy vil mest sannsynlig fylle denne plassen.

Andre dimensjoner

Flere dimensjoner å vurdere inkluderer barens avstand fra en vegg. Hvis det er installert foran en vegg, skal baren tillate nok plass å gå bak den og crouch for å hente flasker og briller. Dette er ca 36 tommer. Teste rommet selv for å se hva som fungerer for deg. Interiøret i baren, eller 'underbar' området er et annet område å vurdere. Lagring av væskeflasker her, du trenger minst 8 tommer plass. Dette rommet tar opp plass som kan brukes til patronoverhenget, så vær nøye med å vurdere lagringsbehovet ditt før du skisserer disse dimensjonene. En hjemme bar er et typisk gjør-det-selv-prosjekt for villaeieren. Det gir et sted å blande og nyte drinker med venner. Hvis du vurderer en våt bar for ditt neste DIY-prosjekt, lurer du nok på hvilke dimensjoner du skal bruke. Mens alle stolper er forskjellige i lengde, holder de mest til en krevende dimensjon, høyden. Det er også andre dimensjoner å vurdere.

Andre artikkelen

DIY Legg til vaskeromsutvidelse
Hvordan produseres linoleum?
Hvordan Bytte Interiør Trim
Hvordan koble to rom med flytende gulv
Tre gulv etterbehandling materialer
Hvordan Estimere Kostnaden for New Vinyl Siding
Hvordan Prime Wood Paneling
Slik installerer du solenergi ved deg selv
Hvordan finne en Prefab House Produsent
Om kobberark for benkeplater
Hvordan måle og kutte flis
Slik festes skap til murvegger
Kjemikalier i trykkbehandlet tre
Slik fyller du travertin
Slik installerer du Fold-Down Attic Steps
Hvordan designe alternativ oppvarming for ditt hjem
Step-by-Step Laying Slate Tile over en betongpute
Slik bruker du en dørstangsag
Slik installerer du en dampbarriere under et betonggulv
Hvordan liste på MLS i Canada