Slik installerer du Tile Edge Trims

Slik installerer du Tile Edge Trims 

1.

Mål trimområdene og flisstykkene, marker hvor flisene skal kuttes med snekkerens kritt, legg deretter flisen foran flisområdet. Mål trimområdet og flisen på samme tid hvis du jobber på et stort rom. Plasser flisen spacer mot flisen ved siden av den og måle kuttet fra avstanden til veggen for å ta hensyn til fugerørene. Mål alltid to ganger for nøyaktighet.

2. Legg ditt flis på kutteren og juster markeringen med bladet, ved hjelp av pilen på kutteren for å veilede deg. Sett flisskærerens guide på plass, trykk ned på scoring hjulet og trekk til lengden på flisene har blitt skåret. Trekk og trykk ned på håndtaket for å bryte, du har nå din kuttet flis.

3.

Klipp alle brikkene av samme størrelse fliser samtidig for å minimere justeringer av fliseskæreren. Etter at du har kuttet hver flis, legg den foran kanten den skal installeres i.

4.

Påfør lim på gulvet med en trowel, bruk den spissede siden av trowel for å lage linjer for bedre vedheft. Plasser flisen på limet og trykk godt på. Sett fliseplassen på plass og juster kutteflisen slik at den passer til mellomrommet for å sikre at fugemasselinjen blir konsistent.

5.

La limet settes over natten før fuging flisekanten trimmer akkurat som resten av gulvet. Du trenger bare å grout flisene kantet på 3 sider. Kanten på trimmen som rører veggen, må ikke grouted med mindre du har målt feil og det er stort, åpent rom.

Tips og advarsler

 • Installer trimbitene samtidig som du installerer resten av flisegulvet. Hvis du venter til en annen dag, kan flisene ikke settes jevnt.
 • Hvis gulvdesignet ble lagt riktig ut, må du bare kutte en flis per to trimkanter.
 • Don Ikke kutt sammen brutt eller kuttet fliser for å passe til en kant. Klipp en ny flis til riktig måling hvis du kutter et stykke for kort, i stedet for å kutte det sammen.
 • Installere fliser selv kan virke skremmende i begynnelsen, spesielt flisekanten trim. Bekymringer over måling, plassering og kutting av fliser på riktig måte er legitime, men installering av trimmen er ikke så vanskelig som det først virker. Målingene skal være nøyaktige, men hvis de er litt av, vil det ikke bli vist i de fleste bruksområder. Hvis flisekanten trimmer blir installert på en benk eller et gulv, vil vasken eller bunnmurstøpet dekke alle fliser som er Ikke kutt til den nøyaktige måling, og ta mye bekymring ut av prosessen.

  Andre artikkelen

  Typer Masonry Work
  Hvordan bygge en garasje som et oppholdsrom
  Typer av sirkelsager
  Hvordan Kutte Laminat Countertop Material
  Hvordan lage en mini bar hjemme
  Slik dekker Tile Backsplashes
  Hvordan å blokkere gulv refinishing luktene
  Hva er en Gambrel?
  Hvordan Bleach Knotty Pine
  Slik lagrer du en lagringshylle
  DIY Betongreparasjoner
  Hvordan du skal bruke en belte sander
  Slik avinstallerer du et kjøkkenkran
  Hvordan bygge tre veranda trinn
  Slik styrer og slår et historisk hus
  Slik bruker du en elektrisk håndborer
  Badekar Tile Design Ideas
  DIY solvarmepaneler
  Veibeskrivelse og instruksjoner for Roll Roofing
  Slik forsegler du en polert porselensteinflate