Hvilke verktøy brukes når kjøkkenmontering?

Hvilke verktøy brukes når kjøkkenmontering?  Kjøkken montører jobber med nybygg og de ombygger eksisterende kjøkken. Ifølge nettstedet Careers Advice innebærer kjøkkenmontering å rive ut gamle kjøkkenaggregater; identifisere og flytte kilder til vann, gass og elektrisitet; gjør reparasjoner før installasjon; installasjon og utjevning av skap, benkeplater og apparater; og rydde opp etter installasjon. Kjøkkentilpasningsverktøy er vanlig for andre typer konstruksjons- og reparasjonsverktøy, og hvis det er godt vedlikeholdt, varer det i mange år.

Manuelle verktøy

For å fjerne kjøkkenskap, vil du sannsynligvis trenge en stang og klohammer til pry skapene vekk fra veggene eller løft bordet toppen fra skapet. En flatbladet skrape er nyttig for å fjerne gammelt lim og silikonforsegler fra vegger.

Når du monterer nye kjøkkenskap, trenger du kanskje en gummiklubb for å forsiktig knekke skapene på plass. Du trenger en flatbladet skrape og filler for å glatte over små hull og dinger i arkrocken. En hammer, utvalg av negler og et utvalg av skrutrekkere vil også være nyttig hvis du installerer hyller.

Et åndnivå, shims og lim er nødvendig for å hjelpe deg med hyller og benkeplater, og du kan ha behov for et håndsag for å trimme overflødige materialer på tette steder.

Verktøy

Du trenger en bor og et sett med borer for å løsne skruer fra eksisterende skap og drivskruer på plass for nye skap. Kjør vannledninger eller elektrisk kabel gjennom skap, du trenger et hullsag vedlegg for boringen din for å kutte hull i skapets vegger. Du kan også trenge en drevet skrutrekker for steder som er for stramme til din boring.

Et stikksag med både metall- og treblade kan trimme skap og motstående materialer på stedet. Hvis du installerer en granitt eller marmor benkeplate, kan det hende du må ha en mølle for å forme og glatte kantene eller justere passformen.

Elektrisk, VVS og gassverktøy

Bob Villa anbefaler å bruke en utløps tester , krets tester eller kontinuitets tester for å sikre at du har slått av strømmen til strømuttaket du har tenkt å arbeide på. For å flytte eller installere stikkontakter eller kabler, trenger du håndholdte kuttskiver og stripper, skruetrekkere, tanger og elektrisk tape For rørleggerarbeid trenger du en rørkutter, rørnøkkel, rørleggerens kitt, silikonbånd og silikonforsegler. For å arbeide med gass trenger du justerbare skruenøkkel og rørtråd for å tette noen ledd.

Andre verktøy

Hvis du fjerner eller installerer veggskap eller hyller, trenger du trinn eller stige. Bruk en sekk barrow, dolly eller hånd lastebil for å flytte apparater. Ved montering av veggovn må du bruke en liten saksaks for å løfte apparatet til riktig høyde før du skyver den på plass. Det kan hende du må bygge en liten stillas for å hjelpe deg med å hente tyngre ventilasjonsdeksler til taket eller furdown over koketoppen.

For opprydding av prosjektet trenger du en kost til å feie gulvet og klutene for å tørke ned skapene, benkeplaten og apparatets ytre. Du kan også trenge en mop og bøtte for å rengjøre smuss eller flekker fra gulvet. Ikke glem å bruke sikkerhetsutstyr som hansker, ansiktsmasker og vernebriller etter behov.

Andre artikkelen

Hvordan bygge Curbing Forms i Betong
Forskjell i konstruert tre- og laminatgulv
Slik installerer du et gipsloft
Hjemmelaget Trundle Bed
DIY: Engineered Hardwood Floors
Instruksjoner for å bygge en Pergola
Hvordan bygge en vegg med jernbanestropper
Strength Comparison of Sheets of Aluminum
Hvordan lage en granitt benkeplate
Hvordan installere Hardwood Floors på en Cement Foundation
Slik installerer og limer ned Engineered Wood Flooring
Hvordan bruke Caulk i stedet for grout
Hvordan tørke Cherry Lumber
Formål med et siltgjerde
Slik installerer du rulledører
Rask fornybare materialer
Daylight Basement Finishing Ideas
Den gjennomsnittlige kostnaden for teppe legging
Hva er forskjellen mellom en knekkeblokk og en betongblokk?
Hvordan lage en gulvinstallasjon