Slik beregner du granittprising

Slik beregner du granittprising 

Slabapplikasjoner

1.

Mål lengden og bredden på arealet som skal dekkes med granittplaten for nøyaktig kvadratfot. Plater brukes oftest i telleplater og prissettes av kvadratfot.

2.

Bestem på kantfinish for platen og antall og plassering av sømmer. Disse faktorene vil også påvirke prisen på granittplaten.

3.

Ring flere granittprodusenter og gi dem målingene for granittplaten. Gi også informasjon om eventuelle spesielle valg du ønsker for kantfinish og backplash. Husk å spørre om hva prisen per kvadratfot er, og om installasjonen er inkludert i den prisen eller ikke. Du kan også få tak i granittestimater online fra granittforhandlere når du gir dem mål.

4.

Multipliser prisen per kvadratfot gitt av granittforhandleren ved kvadratmeteroppmåling fra Trinn 1. Multiplikasjon av lengden med bredden vil gi deg kvadratmottaket. For å finne firkantopptaket på telleren, er det enklest å dele rommet i rektangulære former og finne området separat, og legg deretter til områdene sammen. Dette vil gi deg et grovt anslag på bekostning av en granittplate.

Tile Applications

1.

Mål platen som skal flises med granitt. Multipliser områdets lengde etter bredden på området for å få tallet på kvadratfot å dekkes.

2.

Velg flisalternativer. Det er best å velge et par forskjellige typer fliser når man sammenligner kostnadene. De fleste fliser kommer i en boks og vil dekke en viss mengde kvadratfot.

3.

Del den totale kvadratfoten av området som skal flises av kvadratfotene hver boks vil dekke. Dette tilsvarer det totale antall bokser med granittfliser du trenger for prosjektet. Sørg for å legge til ca 5 prosent til summen når du gjør flisarbeid for å regne for avfall eller brudd.

4.

Multipliser antall bokser etter kostnad per enhet på flere lokale hjem forbedring sentre eller andre granitt forhandler. Dette gir deg den totale prisen på flisen. Kostnaden som er estimert her, inkluderer ikke mørtel, fugemasse eller tetningsmaterialer.

Tips og advarsler

 • Tynnere kuttstykker granittplater kan kjøpes for å spare på kostnaden. Vær forsiktig under installasjonen, da de kan være mer skjøre, spesielt rundt vaskenhullet i motsatt topp applikasjoner.
 • Granittflater er stilige, holdbare og enkle å vedlikeholde. Granitt er tilgjengelig i mange fargevarianter og kan brukes som fliser eller fliser. Avrundede, skråkantede kanter er standardfinishen med en bordtabell. Prisen på granittbenkeplater varierer alt fra $50 til $120 per kvadratmeter. Faktorer, for eksempel kant- og backsplash-valg, kan også øke prisen. Noen grossistprodusenter vil selge granittplater for så lite som $30 per kvadratmeter. Dette inkluderer selvsagt ikke installasjon. Granitt fliser er billigere, alt fra $20 til $50 per kvadratmeter. Prissetting av granitt vil innebære å få estimater fra flere granittprodusenter og sammenligne priser for alle de forskjellige alternativene som er tilgjengelige.

  Andre artikkelen

  Slik legger du mursteinstolper til verandaer
  Home Floor Tile Ideas
  DIY tre tak
  Hva er klasse D Felt papir?
  Typer av brennende ovner
  Hva kan brukes til å isolere hvor Siding møter murstein?
  Hvordan kutte Step Risers
  Hvordan Stucco en innvendig vegg
  Slik installerer du en badekarplate
  Slik installerer du veggfliser i badekar
  Gjør det selv: Cedar Fence Installasjon
  Slik fliser trappene
  Slik Tile En Dusj Rimelig
  Hvordan håndtere og snekkerarbeid
  Trenger du planleggingstillatelse til å bygge en garasje?
  Gjør det selv Metal Garasjer
  Slik fjerner du flis fra et bad gulv
  Slik limer du ned kunstgress til sement
  Etterbehandling Metoder for MDF
  Hvordan finne de riktige baderomsarmaturene