Skap Hengsel Styles

Skap Hengsel Styles  Kabinetthengsler trenger ikke være så tykke og sterke som dørhengsler. Et kabinetthengsel kan også bli en del av innredningen, så se på hengsler i former, størrelser og farger som utfyller kabinettet. Mens nesten alle hengsler gjør det samme, er det variasjoner på et tema som gir deg mulighet til å utvide grensene for kreativiteten til dine dekorative valg.

Enkel hengsel

Et lett hengsel gjør at skapet døren for å passe inn i kabinettrammen. Denne typen hengsel gir mulighet til å åpne skapdøren gjennom en 90-graders vinkel og fortsatt flush med skapets side.

Skjult hengsel

Et skjult hengsel blir montert i en utsparing som er laget med enten en ruter eller en bore. Bladene på dette hengslet ligger flatt sammen når hengslet er lukket. Du må passe på å velge riktig størrelse når du velger et skjult hengsel. Den ideelle størrelsen er bare knapt mindre enn tykkelsen på Hyllehyller.

Hengslet hengsel

Et hengslet hengsel er montert på en skapdør og er nesten helt skjult. Den delen som fortsatt er synlig er fatet. En annen type halvskjult hengsel er fjærbelastet og er i stand til å lukke døren tett når den slippes.

Overleggshengsel

Hengsel på overleggskapasitet har et karakteristisk kort blad montert på utsiden av skapet rammens overflate. Det lange bladet på et overleggshengsel forblir festet på baksiden av døren slik at døren kan overlappe rammen.

Inngangssvinge

I likhet med overleggsskapets hengsel er innsatsskapet hengslet. Den primære forskjellen mellom overlegg og innsatshengsler er at det lange bladet er kompensert slik at det kan brukes på en skapdør med en leppe. En fjær er skjult under tønnen som lukker døren når fjæren er aktivert.

Løftehengsel

Løftehengsel er et effektivt valg hvis du planlegger å fjerne skapdørene for rengjøring, vedlikehold eller annen grunn. Et hengselhengsel er tilgjengelig i enten en rump eller vevet mønster, og har ofte dekorative kupler for å skjule midtpunktshengselpunktene.

Dreiehengsel

Et svinghengsel er montert på både toppen og bunnen av et overlegg skapdør samt mot rammen. Den bemerkelsesverdige karakteren av et svinghengsel er de langstrakte hullene for skruer som gjør at justeringer kan gjøres enkle. Den eneste delen av et svinghengsel som forblir synlig når døren er lukket, er svingpennen.

Andre artikkelen

Hvor lenge skal grout tørke før det forsegles?
Hva er T5, T8 og T12 Lighting?
Hvordan å sonde tregulv
Slik kombinerer du solenergi og vindkraft
Slik bruker du Vinyl Tile Over Ceramic Tile
Slik bytter bladene på en Delta 22-580 Planer
Slik endrer du koden på Simplex Cipher Dørlås
Hvordan lage en Cob House
Hvordan å huse et dusj gulv
Badekar Tile Design Ideas
Slik setter du keramisk flis over tregulv
Hvordan fjerne Bubbly White Mold fra en pause i kjelleren veggen
Slik bruker du Superglue på Lexan
Kutting rett med en Sawzall
Hvordan passe bambus gulv
Ideer for bygget i køyesenger
Hvordan kutte plexiglas speil
Hvordan lage en 15Ft Stige
DIY Wood Screen Room for Deck
Slik konverterer du Home Electric til solenergi