Slik installerer du riflet støping

Slik installerer du riflet støping 

1.

Hvis du erstatter gjeldende støping, fjern det gamle treet med en stang. Sett forsiktig inn krålbanen mellom veggen og støpingen der neglene er plassert, og løsn støpningen.

2.

Ta målebåndet og måle lengdene som trengs fra den nye støpningen . Klipp den nye støping med en gipssåg. Hvis du har en vegg som er lengre enn et enkelt støpegods, bruk formeren til å kutte kiler ut av de to stykkene som skal møtes. Dette vil redusere synligheten av sømmen.

3.

Hvis du installerer støping rundt dørrammer, måler du vinkelen som dannes av dørkarmen, ved hjelp av en vinkel og gulv for å bekrefte det er en ekte 90-graders vinkel. Med miter så klipper du en 45 grader vinkel i enden av de forbinder støpebrikkene for å rette opp sporene.

4.

Forsiktig støpe støpingen på plass med etterbehandling negler og hammer. Pass på at støpningen er flush mot veggen før hammering neglene inn. Hammer to negler inn i støpningen på toppen og bunnen hver 16 tommer. For å forhindre skader på støpningen, bruk neglesettet - et lite spikformet verktøy - for å kjøre i neglene under treflaten. Dette forhindrer hammeren i å treffe overflaten.

5.

Dekk hullene som er laget av neglene, ved å påføre tømmer med putty kniven. Påfør sømmen på sømmen mellom to støpestykker.

Riflet støping har spor som kjører lengden på materialet. Noen riflet lister har runde ender mens andre stykker fortsetter helt til kanten. Selv om blandingsstilene av rillede lister ikke er det smarteste designvalget, trenger du ikke å være en sertifisert byggekspert for å installere din egen støping. Installering av slike lister vil legge til skjønnhet og eleganse til ethvert rom i ditt hjem.

Andre artikkelen

Slik programmerer du en Genie Intellicode Garage Door Opener
Den beste gulvbelegg for utendørs verandaer
Hvordan passe tregulv
Slik installerer du øyebolter i en vegg
Hvordan lage 90-graders kutt med innvendig trimstøping
Slik installerer du støping i et hjem
Slik kobler du side ved side tosidige mottakere
Glass Blokker Baderomsvindu Alternativer
Hvordan sette keramisk gulvfliser
Slik installerer du porselenfliser over kryssfiner
Hvordan kjøpe Raw Timber
Trimalternativer for utvendig vindu
Hva skal brukes til å forsegle glassdusj
Slik installerer du Mosaic Wall Tile
Hvordan lydisolerte vegger for et band rom
Hvordan lyd bevisvegger av hus eller condos
Slik bruker du granitt rundt en brannpute
Slik installerer du et laminatgulvsystem
Slik planlegger du et utvidelsesprosjekt
Hvordan limes på en plast takmedaljong