Mobile Home Skirting Instruksjoner

Mobile Home Skirting Instruksjoner 

Fest toppskinnen

Vinylfeste festes til mobilhuset ved hjelp av en skinne festet til ytterveggen. Velg et punkt for å feste innsiden av toppskinnen, under den nederste kanten av eksisterende sidespor. Merk poenget og bruk en krittlinje og et linjenivå for å markere vedleggspunktet rundt sidene til hjemmet. Fest skinnen ved hjelp av galvaniserte negler eller skruer. Vinyl utvider og kontrakterer med temperaturendringer, slik at 1/16 tomme mellomrom mellom festehodet og veggen er mulig. Forlat et 1/2-tommers mellomrom mellom deler av skinnen. Ved hjørner, kutt gjennom topplåsesystemet og bøy skinnen rundt hjørnet.

Klargjøring av nedre tilkobling

Siden festes til en andre skinne festet under bakkenivå. Grav en grøft om to inches under klasse og seks til åtte inches bred under ytre veggene på mobilhuset ditt. Legg metall blinkende eller landskapsarbeid stoff i grøften for å hindre ugress vekst. Bruk en plumb bob for å markere punktet rett under hvert hjørne av mobilbobelen og ta en kalklinje mellom punktene. Monter den nedre skinnen for å behandle to av to tømmer med galvaniserte festemidler hvis jorda har blitt nylig utgravet eller spike skinnen rett i bakken med seks tommers trådspikes hver 19 tommer. Klipp en 45 graders hakk i vinylskinnen i hjørner.

Skirting Installasjon

Skirtpaneler er 16 inches lange og snap sammen så vel som i topp og bunnskinner. Mål fra undersiden av bunnskinnen til innsiden av J-kanalen på toppskinnen og kutt hver del av panelet for å passe. Klipp vinyl med aviatorsaks eller en sirkelsag med et blad installert bakover. Hvis bakken rundt bygningen skråner, må du kutte panelene i en vinkel for å passe inn i bunnskinnen. Forbered ni paneler og stansfliker hver fjerde tommer langs toppen av panelet med et verktøy designet for låsesystemet av toppskinnen. Lås delene først til bunnskinnen, deretter til hverandre og til slutt inn i toppskinnen. Bøy et panel på et bord for å passe rundt et hjørne. Fyll skytten din med jord innvendig og utvendig mens du jobber. et kommersielt deksel for å tillate gjennomsøking eller bygge en luke. Fest trimskinnen til toppskinnen for å fullføre jobben. Et mobilt hjem ser ikke 'ferdig' uten riktig skjørt som dekker gapet mellom bygningen og bakken. Mange mobile homesparker krever trailerskjørt for å være laget av vinyl. Vinylskjørt er laget av samme materiale som vinylvinduer er solid og ser bra ut. Du kan installere skjørt på et prefabrikkerte hjem om ettermiddagen.

Andre artikkelen

Kjeller Pole Ideer
Mohawk Hardwood Flooring Installasjon
Hvordan å refinfinere en betong veranda
Den beste måten å legge på laminatgulv
Gjør det selv ovn og kanalinstallasjon
Verktøy for forming Cement
Slik bytter du en Delta Bathtub Drain
Slik bytter du franske dører med Windows
Slik legger du til en stein ansikt til cinder blokk
Hvordan å fjerne gamle peel u0026 amp; Stick vinylfliser fra et gulv
Slik fjerner du en limt toalettpapirholder
Slik bytter du en benkeplate
Hvordan legge gulvet i en kjeller
Storage Shelf Building Ideas
Installasjon av garasjepaneler
Utskiftningsinstruksjoner for badekar
Slik installerer du Sheetrock riktig
Informasjon om kjøkkenbordsplater
Slik installerer du kjellervegger
Solenergi og arkitektur