Slik installerer du Click-Engineered Flooring

Slik installerer du Click-Engineered Flooring 

1.

Ta av hele gulvtrimmen ved hjelp av krålen og hammeren. Fjern det forsiktig slik at du kan installere det senere. Sett den til side.

2.

Fei gulvet. Rull ut skumunderlaget langs startveggen (vanligvis den lange veggen i rommet). Klipp den til å passe på enden med verktøykniven din.

3.

Kutt og legg neste rad underlag, tapp de to stykkene sammen på sidene med duct tape. Gjenta rad etter rad til hele gulvet er dekket.

4.

Klikk to gulvplanker sammen i enden. Sett dem på underlaget, 3/8 tommer fra startveggen. Snap ytterligere gulvplanker i enden, skjær det siste stykket ved den vinkelrettede veggen på miter såmen slik at den passer. (Den 3/8-tommers plassen gjør at treet kan utvides.)

5.

Fortsett å legge de neste radene av gulv, klikk på brettene sammen i ender og sider. Klipp brikkene ved veggene på miter så å passe. Pass på at endene på brettene ikke stiger opp fra rad til rad. Legg planker til du har krysset hele gulvet.

6.

Sett gulvkanten tilbake i , bruk din trimmer og dekker utvidelsesgapet på 3/8. Nail trimmen til veggen, ikke til gulvet, så det knytter gulvet ned uten å skade det.

Tips og advarsler

 • Bruk øye beskyttelse når du bruker gruvesag.
 • Klimautviklet gulv er en type 'flytende gulv', som betyr at den ikke er festet til husets struktur på noen måte. Gulvbrettene, som sitter på en seng av stivt skumunderlag, klikker sammen på sidene og ender i en system som ligner på et tradisjonelt tunge-og-sporsystem. Hele gulvet holdes nede ved gulvkanten på kantene. Denne type gulv er lett å installere og kan plasseres direkte over tre, fliser, linoleum eller annen solid gulvflate (unntatt tepper).

  Andre artikkelen

  DuraCeramic Informasjon og vedlikehold
  Slik fjerner du en benkeplate
  Hvordan lage vinduer og dører
  Hvordan kutte et hull i en teller for en kjøkkenvask
  Slik hindrer du korrosjon på jernspiker
  Undermount Vs. Tile-In vask
  Hva er Gips Wallboard?
  Hvordan kaste en gassventilrør
  Små Kitchen Layout Ideas
  Slik installerer du Granitt Tile Over Laminate
  Slik Sound Proof et rom for opptak
  Innhold av fluorescerende lyspærer
  Hvordan å mate threaded dusj slutter å kobber slange
  Slik legger du fliser på gulvbord
  DIY Takfliser Tips
  Sikkerhetstips ved bruk av en Wood Router
  Slik installerer du 20 x 20 keramikkfliser
  Hvordan Bytte Kjøkken Skap Til Skuffer
  Slik bruker du en drill Trykk Chuck Tool
  DIY Bygg en veranda