Typer House Designs

Typer House Designs  Bostedsarkitektur gjenspeiler verdiene og påvirkningen av sin tid. En rekke sosiale og økonomiske faktorer påvirker metodene og materialene som brukes i bygningen, samt arkitektens stilistiske bekymringer. Kolonisering har for eksempel vist seg å være svært innflytelsesrik. Teknologi er en annen faktor som påvirker hvordan et hjem er bygget, og økonomiske bekymringer ofte bestemmer et husets størrelse eller utforming.

Bungalow

Ifølge 'Realtor Magazine', begynte denne enkle, men attraktive arkitektoniske stilen i California mot slutten av 1800-tallet og migrerte østover og ble spesielt populær i Midtvesten gjennom 1930-tallet. Faktisk var bungalower i så høy etterspørsel på grunn av deres lave pris og innbydende stil at bungalowsett kunne kjøpes fra varehuskataloger og samlet på eierens eiendom. Vanligvis 1 eller 1 1/2 historier, denne koselige stilen til hjemme ofte sport en bred, semi-enclosed verandaen støttet av kolonner. ofte utført i tre eller murstein, bungalow er eksemplifisert av håndverk stil hjemme. en reaksjon på fussiness av viktoriansk boligarkitektur, håndverkere hus skryte tak, ren linjer og innebygd skap og møbler.

Colonials

Det koloniale hjemmet ble populært i begynnelsen av det 18. århundre. Så oppkalt for å reflektere de innflytelsesrike koloniene i det som nå er USA, omfatter det et bredt spekter av europeiske stilarter , inkludert nederlandsk, engelsk, spansk og fransk. En egenskap som er vanlig for de fleste kolonier, er symmetri. To rom dype og rektangulære i form, kolonihus er ofte referert til som 'fem over fire og en dør', ifølge hjem forbedring expe Rt Bob Vila. Begrepet beskriver arrangementet av deres jevnt fordelte vinduer med sine flerkantede rutene. Etter at Philadelphia Exposition 1876 uthevet Colonial Designs, opplevde arkitektonisk stil en gjenoppblomstring som kalles Colonial Revival.

Internasjonal stil

Fra 1920-tallet hadde den internasjonale arkitektskolen en innflytelse som fremdeles kan sees i hjemmet over USA, selv om dets skapere og tidlige forkunnere var mest europeiske. Walter Gropius og Le Corbusier er 2 av de mest kjente arkitekter i denne bevegelsen. Kanskje mest kjent for amerikanere på grunn av sitt arbeid i Chicago er Mies van der Rohe, som 'Architectural Digest' lenker til 'mindre er mer' filosofi. Arkitekturen er lett å identifisere av sine frie, rene linjer. Ofte setter det også et uventet element som et flatt tak, gulv-til-tak-vindu eller buet vegg. Ornamentering er unødvendig fordi utformingen av huset tar senterstadiet. Bruken av industrielle materialer som betong og stål i boligområde er et integrert designelement som reflekterer bevegelsens vekt på teknologi.

Andre artikkelen

Billig måte å erstatte tre etasjer
ADA Parkeringsskilt
Egenskaper av Maraging Steel
Den beste vedlikeholdsfrie benkeplater
Oak kjøkkenskap og maskinvare ideer
Hvordan å beregne lineal føtter
Hvordan fikse Bruce Laminatgulv
Hvordan lage lette betongformer
Vinduebehandlinger for hjemmekino
Hvordan bygge en Cinder Block Fire Pit
Slik installerer du en pre-Made Hand Railing
Slik installerer du Tile Edge Trims
Slik måler du Square Footage for laminatgulv
Gulvstøping ideer
Hvordan legge til Holland Pavers
Fysiske egenskaper av høyhastighetsstål
Bytte en badekar til en dusj
Slik installerer du betongblokkblokker
Hvordan måle og kutte flis
Hvordan legge til Crown Molding til Oak Cabinets