Slik bytter du et toalett og vask

Slik bytter du et toalett og vask 

Bytte av toalett

1.

Slå av vannforsyningsventilen, som ligger bak toalettet. Bruk en skiftenøkkel hvis nødvendig. Sprøyt smøremiddel på håndtaket hvis det ikke venter lett. Vent ca ti minutter, så ventilen slås av.

2.

Skyll toalett. Legg deretter et håndkle eller to i bunnen av tanken for å suge opp noe vann som er igjen.

3.

Legg skuffen under forsyningsledningen. Legg på skiftenøkkelen på toalettet på Veggsiden. Løsne og fjern den ved å dreie mot urviseren. Bøttaen vil få noe vann igjen i linjen.

4.

Fjern toalettbunnskruen, plassert på bunnen og sidene av toalettet. Fjern de to toalettmøtene ved hjelp av skiftenøkkelen. Påfør smøremiddel om nødvendig og vent ca. ti minutter før du løsner toalettmutrene.

Forsiktig stein hele toalettet frem og tilbake og løft det av gulvet. Bruk en venn til å hjelpe deg med å gjøre dette. Skrape resten av voksringen, som ligger rundt toalettet.

6. < / p>

Sett inn en ny voksring på gulvet. Kjøp en av 'toalett-til-go' -pakker, som inkluderer monteringen d toalett, voksring og sete, alt i en boks.

7.

Sett det nye toalettet på gulvet. Senter den over dreneringen og voksringen. Ha vennen din til å hjelpe deg med å sette den forsiktig på plass. Trekk på toalettsmutene og sett dekslene på igjen. Monter setet med en skrutrekker.

8.

Koble til forsyningsledningen og stram. Slå på vannet og skyll toalettet noen ganger. Kontroller eventuelle lekkasjer.

Bytte av baderomsvask

1.

Koble veggrøret fra veggen, under vasken, ved hjelp av skiftenøkkelen. Slå av vannventilene og fjern tilførselslinjene. Bruk sprøyteslør hvis noen tilkoblinger er sta.

2.

Fjern eventuelle vaskeklemmer med skrutrekker. Bruk en kniv til å skrape silikonforseglingen fra rundt vasken. Løft vasken, VVS og alt, opp og ut av forfengelighetens base.

3.

Vri den nye badevasken opp ned. Installer den nye vaskenrennen i bunnen av synke. Separat avløp i de to seksjonene. Legg på vasken på innsiden av vasken. Skyv toppen av avløpet i vasken. Legg den nedre delen av vasken, og slukk i hullet fra bunnen. Trekk de to seksjonene sammen og koble opp vaskenes avløpsledninger.

4.

Monter kranen gjennom de nye vaskehullene og stram den ned. Koble forsyningslinjene til bunnen av kranen. Monter p-fellen og veggrøret til bunnen av blekk. Bare la forbindelsene være litt løs for nå.

5.

Vri vasken over og sett den inn i vaskenhullåpningen. Trekk eventuelle nye klips eller bruk silikon på utsiden av omkretsen. Gå under vasken og koble opp veggrøret til veggen. Koble til forsyningslinjene igjen. Bruk skruenøkkelen til å stramme opp alle rørleggerforbindelsene. Slå på vannet og kontroller eventuelle lekkasjer.

Bytte av badvaske og toalett kan oppdatere utseendet på badet ditt. Nye innretninger av noe slag, legger ofte til verdi for ditt hjem også. Bytte toalettet med en som er mer vann effektiv, gjør det også mulig å senke vannregningen. Badvask og toalettutskifting er ganske enkelt å gjøre. Med noen enkle verktøy og en helg kan du få et helt annet utseende på badet.

Andre artikkelen

Jensen Peis Gel Bruksanvisning
Hvordan lage betongstein
Slik bytter du en dusjslange
Bench Grinder Instruksjoner
Hvordan sikre Romex
Drop Ceiling Materials
Slik fliser et badvindu
Veibeskrivelsen for installasjon av linoleum
Hvordan male et Powder Room
Slik installerer du eksterne doble franske dører
Tips om flislegging benkeplater
Komposittdecking fordeler og ulemper
Hvordan å varme et bad gulv
Kostnaden for Slab Vs. Kjeller
Slik installerer du en fliser Cove Base
DYI: Hvordan kutte og reparere en betongplate
Slik installerer du et laminatgulvsystem
Slik fliser du en veranda
Definisjon av Newel Post
Slik dekker Laminat benkeplater med betong