Hvordan tegne gulvplaner for et nytt hjem

Hvordan tegne gulvplaner for et nytt hjem 

1.

Lag en grov overheadskisse av rommet du planlegger å bygge. Legg til på de ønskede stedene av veggbelagte armaturer, vindustørrelse og plassering, dører og stikkontakter. Hvis det er mulig måler du et eksisterende rom som stemmer overens med dimensjonene til rommet du vil ha bygget, og skriv disse målene på tegningen.

2.

Klipp ut grovformer fra byggepapir av møbler som vil være i rommet og ordne papirmøbler slik du vil. Dette gir deg en grov vurdering av hvor mye ekstra plass du vil ha når møbler er i rommet. Etikett hvor du plasserer møbler.

3.

Tegn skissen På grafpapiret bruker du linjalen (eller en trekant eller T-kvadrat) for å lage rette linjer og vinkler. Hvis du ikke bruker et eksisterende roms målinger, kan du finne gulvplassen til det nye rommet ved å multiplisere lengden på rom ved bredden av rommet. Figur veggplassen ved å multiplisere høyden ganger lengden på hver vegg.

4.

Skriv tallene dine ned på grafpapiret. Mål nåværende stikkontakter og vinduer hvis ønskelig, og trekk deretter disse individuelle målene fra de totale veggmålingene for å bestemme det faktiske veggområdet.

Bygningstilskudd er en populær måte for villaeiere å øke deres hjems verdi eller bare for å skape mer plass. Tegningsplaner for et ekstra soverom eller familierom kan være et skremmende foretak, spesielt for førstegangsreisende som vil sørge for at de får nøyaktig hva de forestiller seg. Med de riktige verktøyene, som oppgaven, kan det være relativt enkelt.

Andre artikkelen

Hva er egenskapene til kobberrør?
Slik legger du til en baderomstabell
Hvordan velge et elektrisk solsystem
Slik blander du forholdet mellom uretansk skum
Sikkerhetsbehov for herdet glass
Hvordan bygge en campinghytte
Logg Hjem Fakta
Slik feilsøker du en luftkompressor som ikke har noe uttakstrykk
Hvordan lage en betongplate på klasse
Hvordan å beregne kvadratfot av et tak
Verktøy for å kutte speil
Hvordan måle tregulv
Hvordan grout granitt flis
Hvordan velge taket ditt
Cute Kids Bedroom Ideas
Hvordan installere Wood Molding
Slik installerer du Lim-Down Engineered Flooring
Hvordan å reglaere gulvfliser
Slik installerer du en aluminiumterskel
Hvordan bytter jeg ut på trefronten av en støpt plastskuff?