Paslode Impulse Vanlige spørsmål

Paslode Impulse Vanlige spørsmål 

Typer

Det finnes to grunnleggende typer Pasloade Impulse-søppel: Fullfør spiker og innramningspikere. Paslode Impulse-finish spikere kjører enten 16- eller 18-gauge negler som strekker seg fra 5/8 til 2-1 / 2 inches lang. Den 18-gauge spiker er også tilgjengelig i en vinklet modell som gjør det mulig å spikre i stramme flekker. Innrammingen Impulse nailer driver 2-tommers til 3-1 / 4-tommers brite eller varmdypede galvaniserte negler. 16-gauge Impulse-stifteenheten støtter 3 / 4- til 2-tommers stifter.

Funksjoner

Fargepiksmennene kommer med en no-mar tips, verktøyfri dybdejustering, reversibel beltekrok og en siste spikerlås -funksjonen for å forhindre blank skyte. Rammerne har lignende egenskaper uten no-tip, og belteklipset er designet for å henge på takter og gulvbjelker. Både innfatning og ferdigspiker er utstyrt med et glidende grep for komfort og kontroll.

Rengjøring

Paslode Impulse spiker trenger rengjøring oftere enn pneumatiske (luft) spikere, men de er ikke vanskelige å rengjøre. Spikerne tar ca. 15 til 20 minutter å rengjøre. Hvor ofte de må rengjøres, avhenger av arbeidsforholdene. Støvete og skitne arbeidsområder krever at sømmeren rengjøres oftere. Det er ikke vanskelig å bestemme når det er på tide å rengjøre en Paslode-spiker. Når det blir vanskelig å trykke verktøyet helt på lageret, eller hvis verktøyet ikke vil tilbakestille seg selv til neste spiker, er det på tide å rengjøre det.

Begrensninger

Paslode Impulse spiker, selv om de kan gjøre omtrent alt som en pneumatisk nagler gjør, kan ikke fungere i samme hastighet. Spikeren må være godt presset mot materialet før spikeren drives, og dermed redusere den hurtige avfyringsevnen. Pneumatiske sømmer er i stand til å opprettholde konsekvent høyhastighetsspikring med mindre innsats av brukeren. Denne forskjellen er bare viktig med større prosjekter. Mange entreprenører bruker utelukkende Impulse nailers.

Drift

Impulse nailer drives ved å trykke nesen mot arbeidsflaten som injiserer drivstoff inn i forbrenningskammeret og klemmer avtrekkeren. Løfter spikeren fra arbeidsflaten og frigjør avtrekkeren tilbakestiller spikeren. Spiker dybde er satt av verktøy-fri justering på spiker. Du bør kunne kjøre 1.100 til 1.300 negler med en enkelt ladning på batteriet og ca 4.000 negler fra et gassrør. En Paslode Impulse nailer er et gass- og batteridrevet verktøy som driver negler eller stifter. Det finnes modeller tilgjengelig for både innramming og ferdig snekring. Ved hjelp av en Paslode Impulse spiker fjerner behovet for å trekke rundt en tung kompressor og slange, noe som gjør dette verktøyet populært.

Andre artikkelen

Slik installerer du glidende dusjdører
Hvordan bygge en runde brann pute
DIY Range Hoods
Hjem Solar Elektrisk Installasjon
Veibeskrivelse for skjæring av takfiltre
Hvordan passer Real Wood Flooring
Hvordan å beregne tynn sett mortar
Daylight Basement Finishing Ideas
DIY Skum Hjem Isolasjon
Hvordan lage betongbjelker
Kan du brenne pellets og tre sammen?
Slik legger du laminatgulv under dørklapper
Hvordan bygge en bakgård grilløya
Slik bruker du en flyte til å trykke på grout i flis
Slik installerer du PVC takfliser
DIY: Takmateriale
Railings Ideas
Om Soapstones
Slik installerer du solenergi ved deg selv
Slik kjører du en flisesag