Innfelt lysguide

Innfelt lysguide 

Fordeler og advarsler

Innfelt belysning fungerer godt i områder i hjemmet ditt som har lave tak, da de hindrer at høyere individer slår hodet på overflatemonterte lysarmaturer. De gir et moderne utseende fordi inventarene er flush med taket og ikke særlig oppmerksomhet gripende. Innfelt armaturer er imidlertid vanskelige å installere i et hjem etter at konvensjonelle lysarmaturer er plassert, fordi armaturene må installeres før taket er ferdig. Med mindre et hjem er i en storformet oppussing, er innfelt lys vanligvis ikke det beste valget for de som har en tradisjonell innretning allerede installert.

Effekt

Plasseringen av innfelt lys kan dramatisk forbedre et roms utseende , men du må sørge for at de plasseres på en estetisk behagelig måte. Høyere watt må brukes hvis lysene ikke er plassert nært nok til områder som krever mer direkte lys, for eksempel kjøkken og arbeidsområder. Når lysene er planlagt For disse områdene kan du velge å plassere armaturer hvor som helst du ser det. Pass på at du plasserer lysene for nært eller for langt fra hverandre, eller gruppere dem på et bestemt sted. De beste effektene vil oppnås når du plasserer dem på riktig måte.

Installasjon

Skulle du bestemme deg for å installere innfelt lys, må du følge statens eller lokals boligkoder for belysning. Alle innfelt lys bør være IC-klassifisert, noe som vil forhindre brannfare i tilfeller der lysene kommer i kontakt med isolasjon. Visse tak gjør det ikke mulig å installere (eller gjøre installasjonen svært vanskelig), så kontakt en profesjonell før du prøver å installere på egen hånd. Hvis du planlegger å ettermontere innfelte lamper i stikkontakter laget for monterte armaturer, kan du kjøpe 'remodel job' forsynt lys --- bare sørg for at lysene du kjøper ikke er for store eller dype for å passe inn i det tillatte rommet. Ved veiing av belysningsalternativer for et nytt hjem eller en stor ombygging, kan innfelt belysning eller armaturer være veien å gå. Innfelt lys er slanke og moderne. De tiltrekker seg ikke oppmerksomheten når de er slått av, men de gir varmt, naturlig utseende lys for rom når de slås på. I motsetning til overflatemonterte lys, som er festet til taket med et eksponert hus, forblir innfelt lys flush med tak. De kan også brukes til å belyse bestemte deler av et rom, åpne opp et lite mellomrom for å få det til å se seg større og trekke oppmerksomhet til bestemte områder av ditt hjem.

Andre artikkelen

Kids 'Bathroom Tile Ideas
Hvorfor har uthus Moons u0026 a Star?
Marmor Dusj Ideer
Hvordan gjenopprette Stone Foundations
Slik Retrofit en skorstein flue for en vedovn
Slik festes sidespor
Hvordan finne lave punkter i en betong kjeller gulv
Tilskudd til miljøvennlige hjembyggere
Hvordan Spike Nicad Batterier
Riktig installasjon av tresømmer
DIY Klipp granitt til vask
Hvordan bygge en dekk gitter
Hvordan male Gamle Kjøkkenskap
Slik bestemmer du Solar Sør for passiv solvarme
Typer av grønne hjem
Kjøkkenskap Hengende Instruksjoner
Badekar som passer i en dusjkabinett
Slik installerer du en tømmergulv
Hvordan få et rustikk kjøkken
Hvilken måte å legge ned følte papir for tregulv?