Den beste behandlingen for Cedar Siding

Den beste behandlingen for Cedar Siding 

Transparent flekker

En penetrerende, oljebasert, gjennomsiktig flis av tre er et populært valg for cedarsidning. En gjennomsiktig flekk vil gi din sidespor med UV-beskyttelse og vannmotstand, samtidig som det også avslører den underliggende skjønnheten og kompleksiteten til treets korn. I tillegg er penetrerende flekk vanligvis en enkeltbeleggsapplikasjon. Flekken suger helt inn i treet ' s overflate. Hvis du har høy kvalitet cedarfasade, og du liker utseendet på naturlig tre, er en gjennomsiktig oljefarge et godt valg. Forvent å utføre regelmessig vedlikehold med en gjennomsiktig flekk. Med en lett tynt gjennomsiktig flekk kan det hende at du må søke om gjerding hver annen til fire år. Fordi produktene UV-beskyttelse kommer fra pigmentet, vil en mørkere flekk pleie å vare lenger enn en lettfarget flekk. Selv med mørkere flekker, er det ikke uvanlig å søke på nytt hvert tredje til fem år.

Re-applikasjonsprosessen med gjennomsiktige flekker er ganske enkelt. Fasaden trenger bare å bli rengjort, potensielt lyset med et trebearbeidingsprodukt, og deretter farget med et annet produktlag.

Halvtransparente flekker

En halvtransparent flekk ligner på mange måter en gjennomsiktig flekk. Semi-gjennomsiktige flekker trenger også inn i treets overflate, og vanligvis er en enkelt kapp alt som trengs. Også påføringsprosessen med halvtransparent er den samme som med gjennomsiktige flekker.

Den primære forskjellen mellom halvtransparent og gjennomsiktig flekk ligger i utseendet og levetiden. En semi-gjennomsiktig flekk har et større pigment som den gjennomsiktige flekken, som et resultat vil det pleie å vare lenger. Du kan forvente tre til fem år med Livet fra en halvtransparent flekk før den må påføres igjen.

På grunn av det større pigmentet i halvtransparent flekk, vil det skjule mer av det naturlige trekornet enn en gjennomsiktig flekk. vil fortsatt se de viktigste egenskapene til sidevinkelen din og oversikten til kornmønsteret, men de finere detaljerne i treet vil bli blokkert fra utsikten av flekken.

Solid fargestoff og malinger

En fargestofffarve ligner på, men litt tynnere enn en tradisjonell maling. Dette er både ekte film -forming produkter; To lag skal påføres over primet tre. Du får det lengste livet og mest beskyttelse for treet ditt med en fargefarge eller -farge, men finishen vil helt skjule trekornet. En ordentlig påføring av fargestoff eller -farge kan vare i 15 år eller lenger.

Når en solid farge flekk eller maling feiler, vil den løfte eller skrelle. Det sviktende belegget må fjernes ved skraping og sliping før et nytt lag kan påføres. Cedarsiden er et vakkert og slitesterkt byggemateriale. For å beskytte investeringen er det viktig at du fullfører cedarfasaden. Det finnes en rekke ulike typer produkter du kan bruke til å forsegle sedimentet fra fuktighet og for å blokkere solens skadelige ultraviolette (UV) stråler. Den beste behandlingen for din cedarfeste vil avhenge av utseendet du liker mest, og mengden rutinemessig vedlikehold du er villig til og i stand til å utføre.

Andre artikkelen

Den beste gulvbelegg for betonggulv
Hvordan fjerne Laminat Backsplash
Hvordan ombygger jeg et badekar?
Teppe Gulv Typer
Slik legger du til skinner til verandaer
Slik installerer og limer ned Engineered Wood Flooring
Instruksjoner for Cinder Block Wall
Slik kobler du en stråle til et innlegg
Hardi Tile Backer Installasjonsinstruksjoner
Slik bruker du en Ridgid Tile Saw
Canopy Ideas
Slik installerer du et laminatgulvsystem
Slik påfør Finish på tregulv
Hvordan reparere en hengslet dusjdør
Wood Type Sammenligning: Oak Vs. lønnetre
Slik Tile Dusjvegger Step-by-Step
Laminat benkeplateverktøy
Slik installerer du 2-til-2-fliser
Installasjonsveiledning for gulvstøttesystemer
Hjemmelaget Maple Syrup evaporators