Hvordan Estimere kostnaden for å bygge en garasje

Hvordan Estimere kostnaden for å bygge en garasje 

1.

Kontroller først betongkostnadene. Hvis en carport er på plass, er det sannsynligvis god nok som en pute. Hvis ikke få et anslag på hellesement. Prisene varierer sesongmessig og fra region til region. Det er vanskelig å få en nøyaktig kostnad uten et bud fra en lokal entreprenør.

2.

Neste bilde treet, både for innramming og for støttebjelker. Også kryssfiner for å fullføre sidene og isolasjon og tørrvegg hvis du er ferdig med det til det punktet.

3.

En av de større utgiftene kan være en garasjeport og åpner. Faktorer som størrelse og størrelse av fjærer samt trenger en isolert dør bør alle vurderes.

4.

Elektriske uttak kan gjøres selv, men det kan være klokere å ansett en autorisert elektriker. Du vil ikke ha noen elektriske problemer eller gnister hvor du kan ha bensindamp.

5.

I de fleste lokalsamfunn trenger du byggetillatelse. I min by som går rundt $400,00 En garasje er en strukturell forandring som ofte har behov for bybesiktning og tillatelse til å bygge. Kostnaden er nok til å bli inkludert i beregningen og ikke overses.

6.

Ikke sett på noen ekstra funksjoner. Vil du installere skap, verktøylinjer, arbeidsbenk eller andre fine funksjoner. Kanskje det er en gulvavløp før du heller betong på din ønskeliste. bare på den andre siden av bakveggen og satt i en dyp vask med varmt og kaldt vann. Total kostnad var $230,00 lagt til på bekostning av huset. Det er funksjonen som solgte $400.000 nytt bygghus før neste dør hjem. Paret kjøper hadde det vanskelig å velge mellom flere hus. Den billige funksjonen (sammenlignet med kostnaden ved å ikke selge hjemmet til en annen måned) er det som bestemte det for mannen. Jeg hørte ham si 'enhver byggherre som legger en vask i garasjen, sparte ikke bekostning eller kuttet hjørner.'

Jeg selger fast eiendom. I mitt område er det mange boliger på markedet. Når folk trenger ned listen over boliger før de begynner å se en av de første kriteriene de bruker for å begrense antall boliger, er en bil med 2 biler. Jeg har hatt investorer gjør det bra å kjøpe et godt hjem som har vært på markedet for lenge, skiftet en carport til en garasje, legger kostnaden til hjemmet og selger raskt. Denne artikkelen vil hjelpe deg å anslå kostnadene eller legge til en garasje.

Andre artikkelen

Slik fjerner du et badskap
Slik dekker Laminat benkeplater med betong
Slik bestemmer du kostnaden for å gjenoppbygge et hjem
Slik måler du på nye kjøkkenskap
Home Addition Ideas for Windows
DIY Installere treunderlag
Laminatgulv og tunge pianoer
Laminat Gulvmontering Instruksjoner
Hvordan å designe tilpassede skap
Hvordan male en epoxy gulv
Ideer til trappbanister
Hvordan Seal Ash Wood for Paint
DIY Cement Underlayment
Hvordan ramme for Cement Steps
Slik legger du opp teppe på et betonggulv
DIY kjelleren avløp
Hvordan å beregne spindel spacing
Logg Hjem Fakta
Slik bruker du Duraflame logger i en peis
Slik borer du betong