Steg-for-trinns treramme for en ny konstruksjon

Steg-for-trinns treramme for en ny konstruksjon 

Innrammingsteknikker

Generelt er det to grunnleggende innrammingsteknikker: ballongramming og plattformramming. Den grunnleggende ballongmetoden innebærer å drive veggtappene fra bunnplaten, som hviler på fundamentveggen eller på platen, opp til taket. Opprett en andre etasje ved å sikre gulvbjelker til tappene på utsiden. eller utvendig, vegger.

Ballongramming brukes ikke så mye lenger som plattformsrammering, den mest populære teknikken for nybygging av to- eller tre-etasjes boliger. Første etasje plattformen er konstruert, og deretter ytterveggene. Andre etasje bjelker er festet til første etasje utvendige vegger. Ytterveggene i andre etasje er bygd på toppen av undergulvet.

Slabs u0026 amp; Grunnlag

Hvis du bygger på flate, må du installere en såleplate. Bruk forfallsbestandig, to-til-seks-brett og fest sålen til betongen med ankerboltene. De fleste strukturer er bygget på fundament. Fest en to-seks-silkeplate til fundamentet vendt mot. Bygg første etasje neste. Tail bjelkene eller bruk bøylebraketter for å feste bjelkene til karmen. Metallbrakettene gjør jobben enklere. Forsikre deg om at topptekst og ytre bjelker er kantet opp med fundamentet.

Vegg, Windows og amp; Dører

Det er enklere å konstruere vegger ved å arbeide på flate eller undergulv. Bygg lengre vegger i seksjoner Vegger er vanligvis konstruert av to-fire-innramming, men to av seks blir stadig mer populære. Det kan være et krav å bruke to til seks i bestemte rom, eller i bestemte regioner, så sjekk dine lokale koder. Store rør og mer isolasjon passer lettere inn i større hulrom.

Bygg opp sidevegger først Legg ut og merk sammen de øverste og nederste platene på veggen sammen. Forsikre deg om at de er nøyaktig samme lengde. Forhåndsvisning av pinnene er en god tidsbesparende. Ikke glem de grove åpningene for vinduer og dører. Sett 3/8-tommers kryssfiner mellom vinduene og dørhodene. Dette vil gjøre dem til samme tykkelse som rammen.

Gjør vindushodene størrelse tre tommer mer enn de grove åpningene. For dører legger du fem tommer til den grove åpningsstørrelsen for hoder. Bruk lokale koder og standarder for å legge bracing til vegger. Sørg for at veggene er firkantede før de heves og fest dem på plass.

Andre komponenter

Det gode med modemrammer for en ny konstruksjon er at du ikke trenger å ramme taket på den gammeldags måten . Åtti prosent av nye boliger har prefabrikkerte takkroker installert.

Når du bygger de forskjellige komponentene, installerer du blokkering og forsterkning for å gjøre jobben ferdig, med inventar, skap, håndklebjelker eller takstenger, lettere. Installer blokkering for badekar og baseboards også. Cross-bridging vil styrke gulvsystemene og minimere squeaking. Wood innramming for en ny konstruksjon er ikke så vanskelig som det ser ut. Konstruksjon ramme er prosessen med å bygge separate bygningskomponenter og montere dem for å lage hele strukturen. Når innramming for nybygging, sørg for at du forstår hva de lokale byggekodene gjelder for dimensjoner som takhøyder, døråpningens størrelse, bredde på gangene og trappens størrelse. Du må også innlemme brannkodekrav i dine planer. Du vil sannsynligvis trenge tegninger og tillatelse.

Andre artikkelen

Slik maksimerer du batteriets ytelse for batterier
Hvordan velge kjøkkengulv
Hvordan kutte inn hjørner for trekledning
Hvor å kjøpe Pavers for en kjørebane
Drop Ceiling Typer
Slik bruker du en dobbel kjøkkenvask
Hvordan kutte 45 støping
Slik installerer du Vinyl Siding Over Foam Sheathing
Slik remodellerer du et lite L-formet kjøkken
Hvordan passer Vinyl Gulvfliser
Hvordan Lim Skumplater
Keramisk gulvflisekrav
Hvordan Kutte Aluminium Soffit
Hvordan sette kniver på en planlegger
Tips om å organisere små baderom
Slik fjerner du parkett
Hus Trapp Tread Dimensjoner
Solar Home Ideas
Hvordan bygge Porch håndtak
Hvordan remodel et 100 år gammelt hus