Porch Door Midlertidige ideer

Porch Door Midlertidige ideer



  Når du trenger en midlertidig veranda dør, er det noen ting du kan bruke til å holde bugs og critters ut til du installerer den nye døren. Midlertidige verandaer på døråpningen vil ofte avhenge av årstid og plassering, fordi noen midlertidige dørmaterialer er gode for varmt vær og noen er bedre for kaldt vær.

Varmt vær Midlertidig Porch Door Ideas

Hvis verandaen din døren er savnet eller ødelagt under varmt vær eller du lever i et varmt klima, kan du installere en midlertidig dør som er beregnet på å holde bugs og critters utenfor verandaen din. Ta skjermnett, ment for et skjermvindu eller en dør, og bruk en stiftpistol for å fikse brutte deler av skjermdøren. Eller stift den over hele plassen igjen av verandaen din. Du vil ikke kunne gå inn og ut av verandaen din, men du vil holde ut skadedyr. Du kan også få myggnett eller annet fint nettmateriale, og bruk en stiftpistol til å dekke opp området der den nye døren skal installeres.

Kaldtvannsdynamikk for dørstue dør

Hvis du trenger en midlertidig veranda dør under kaldt vær, du kommer til å trenge å gjøre litt mer arbeid. Du kan ta forvitrende plast, typen som er ment å forsegle vinduer mot kulde, og tape det langs alle sidene av døren. Bruk deretter en hårføner til å varme opp plasten og bli kvitt rynker som kan være i plast. Dette vil skape en varmere segl enn andre typer plast eller belegg. Eller du kan spike opp kryssfiner for å dekke hullet som ligger ved verandaen din. Du kan til og med sette hengsler på den ene enden av kryssfiner, så det vil tillate deg å komme og gå.

Ikke-sesongbaserte Porch Door Ideas

Det er flere ikke-sesongmessige midlertidige verandaen dør ideer. Du kan bruke stoff til å dekke opp verandaen din, som lar deg komme og gå som du vil. Eller du kan kjøpe en brukt dør fra et garasjesalg eller bruktbutikk for midlertidig å fylle ut plassen som er igjen av din gamle veranda.

Andre artikkelen

Slik bygger du ditt eget solhus
Instruksjoner for Cinder Block Wall
Hvordan estimere kostnaden for marmor benkeplater
Slik redigerer du kjøkkenet ditt
Hvordan henge et speil på en stein peis
Slik installerer du Linoleum på trapper
Slik legger du til 2X4 Wood til T Innlegg
Slik installerer du granitt gulvfliser
Hvordan selge dyre hjem
Hvordan lage en stående toalettpapirholder
Hvordan kutte Hardboard Siding
Ulemper ved bruk av solenergi
Hvordan isolere en kjeller Joist
Slik bytter du en veggmontert badekarkrans
Betongherdingsprosess
Problemer med Paneling Buckling
Hjemmelaget Veggskap
Hva er et OSB-styre?
Loftkonverteringsråd
Lagringsideer for hyller