Slik installerer du keramiske veggfliser på en keramisk fliserbase

Slik installerer du keramiske veggfliser på en keramisk fliserbase 

1.

Rengjør eksisterende flis av all smuss, fett og voks med såpe og varmt vann. Skyll og tørk flisen. Dette er gjort slik at når den nye flisen er satt, vil det være et godt bånd mellom de gamle og nye fliser.

2.

Rough opp ansiktet av alle flisene ved hjelp av en strømslipmaskin med karborundumskive eller belte. Tørk av flisene godt når du er ferdig for å fjerne alt støv som er tatt i slitene på overflaten av flisene.

3.

Trowel på Portland sementmørtel og kam gjennom den med 1 / 4-tommers hakkede kant av trowel. Legg mørtel på baksiden av hver enkelt flis og kam gjennom det også. Sett flisene på plass og trykk. Bruk fliser avstandsplater - små plastfliker - for å holde hver flis jevnt fordelt fra noen fliser tilstøtende den.

4.

Vent til mørtelen tørker i det minste over natten. Trekk ut alle flisene, og fest flisen. Seil fugemasse med en silikonforsegler til vanntett den og for enkel rengjøring.

Tips og advarsler

 • Hvis du frykter din første horisontale rase flis kan Når mørtelet er satt opp, spik opp en 1 'x 2' stripe av tre rett under bunnen av den første raden med fliser som skal settes. Sørg for at det er nivå. Sett den første raden, la mørtelet kurere over natten, og fjern deretter trebåndet.
 • Ved å skru opp flisens overflate med strømsliperen, bruk en støvmaske, ørevern og beskyttelsesbriller for å beskytte øynene, ørene og lungene.
 • Det er fordeler og ulemper å installere fliser over eksisterende fliser. En av de viktigste tingene å ta hensyn til er at det vil bli en visuell forandring i forholdet mellom rommet. For eksempel, hvis du installerer et nytt flisegulv på toppen av en eksisterende, blir plassen under overhenget av tellerne smalere. En ny terskel må freses. På badet vil fliser over flisvegger kreve at vindu og dørbekledning bygges opp. På den annen side er den positive siden å installere flis på flis, at du ikke må gå gjennom en stor riving.

  Andre artikkelen

  Hva er et Flat Roof?
  Hvordan blokkere banke en stasjon
  Enkel fjerning av bakgrunnsbilder
  Slik installerer du et overliggende lysarmatur
  Maling gamle fliser
  Slik blander du tynn sett mørtel for flisinstallasjon
  Kjøkken Backsplash Ideer Bruke Tumbled Tile
  Slik bøyer du MDF
  Hvordan sette opp en stige
  Hvordan Kutte Marble Gulvfliser
  Broken PVC Pipe Repair
  Hvordan bruke en bore gauge
  DIY Tile Board
  Hvordan kantle laminatgulv
  Vindturbinalternativer
  Slik installerer du en dampbarriere under et betonggulv
  Typer av Timber Beams
  Slik Bullnose hjørner av Gips rundt Windows
  Hvordan å fullføre bjørk kryssfiner
  Hvordan lage Pebble Tile