Slik sammenligner du under kabinettbelysning

Slik sammenligner du under kabinettbelysning 

1.

Velg spenningen du foretrekker for din kabinettbelysning: AC eller DC. Hvis du vil kjøre ledningene gjennom veggen din, er nettspenningen din beste innsats. Dette gjør det lettere å gjemme transformatoren din og, når den er bundet til et GFI-uttak, utgjør minimal risiko. Hvis du vil legge under kabinettbelysning og trenger å kjøre ledninger utenfor kjøkkenveggene dine, bør du vurdere et 12 volt eller 24 volt DC-system. Installasjon er enkelt, men du trenger å finne et sted å skjule din underskapsbelysningstransformator.

2.

Handle for kabinettbelysning som passer til din personlige stil. Oppgave lys er rektangulære lys som varierer i størrelse fra 9 til 36 inches lang. Pucklys, solgt i sett, er 1 7/16 tommer høye med 2 9/16 tommer over. Strip lys er metall strips som viser flere utsatte pærer for under kabinett belysning. Sammenlign hver type lys og prøv å se hver enkelt på skjermen i et showroom, slik at du kan bestemme hvilken stil du foretrekker.

3.

Bestem hvilken type lyspære du vil Bruk i ditt underskapsbelysningssystem. Fluorescerende pærer er billige å løpe, men de gir av et blått farget lys som mange mennesker finner unflattering. Glødelamper gir gode midlertidige belysningsalternativer, men deres brunfarvede farge gjør dem utilgjengelige for bruk under skap. Halogenpærer brenner varmt, men de produserer en farge som ligner solens farge. Halogenpærer kan hjelpe kjøkkenet ditt til å se utestående når du bruker dem som under kabinettbelysning. Halogenpærer varer ca 2.000 timer hver. Xenonpærer varer ca 10.000 timer hver, og de har en av de beste fargestoffene som er tilgjengelige. De tilbyr samme 'wow-faktor' på kjøkkenet som halogenpærer, men disse pærene brenner ikke så varmt.

Under kabinett legger belysningen det funksjonelle aspektet av ekstra belysning til rommet ditt, men det legger også til et element av drama fordi det fremhever dekorative detaljer på bakplaten og det gjør kjøkkenet ditt se større enn det egentlig er. Inkorporering under kabinettbelysning er en god investering både i tid og penger. Før du bestemmer hvilken type belysning du vil, sammenlign under kabinettbelysning slik at du forstår alle dine valg.

Andre artikkelen

Slik bytter du et drop-in tak med gips
Slik fjerner du tynn sett fra min dusjgulv
Slik installerer du laminatark over eksisterende benkeplate
Samlede betongfarger
Hvordan lage en betong kjeller
Bambusgulv mot laminater
Hvordan størrelsen Rough Frame Door Åpninger
Slik løser du en socketnøkkel
Grunner til å bruke et slurrycoat epoxy gulv
Slik fjerner du dekkflekk med kraftvask
Hvordan øke min hjemmeverdi
Hvordan bygge et kjøkkenskap Soffit
Den beste behandlingen for Cedar Siding
Hvordan kan jeg skjule loftet ned trapper?
Paint Stripper Tools
Slik installerer du en oppvaskmaskin i et nytt rom
Hvordan lage en vindusplass med murstein
Snekkerverktøy for dørreparasjoner
Hvordan bygge et Solar Water System med Collector
DIY Door Trim