Stud Finder Problemer

Stud Finder Problemer 

Magnetic Stud Finders

Denne lavteknologiske enheten bruker magneter til å indikere plasseringen av metallobjekter som negler. Et problem med magnetiske finders er at neglene sannsynligvis ikke er i samme høyde fra gulvet på hver eneste stud, noe som gjør søket til en kjedelig proposisjon. Det andre problemet er at magneten vil indikere alle metallobjekter som rør eller ledninger. Hvis du tror du har funnet en stud, er det best å måle for å bekrefte at det er enten 16 eller 24 tommer fra den neste.

Elektroniske studfinner

Elektroniske studfunnmålere måler veggtetthet som brukeren holder fast mot veggen og skyver den sakte over overflaten. Når du først plasserer finneren mot veggen og trykker på startknappen, kan du ikke fjerne enheten fra veggen uten å tilbakestille enheten og starte om igjen, men du kan ikke nullstille den over en hylse . Sterk isolasjon kan også føre til falske eller vanskelige forståelser.

Textured Surfaces

Både magnetiske og elektroniske typer stud finders krever at brukeren holder enheten forsvarlig mot veggen under hele søket. Teksturert vegger er ikke flate og kan bli skadet av søkerens ansikt dersom det presses for hardt mot tekstur. Ikke å trykke hardt, vil føre til at enheten slutter å lese og søket må starte igjen.

Andre overflater

Tile er vanskeligere å trenge inn enn gips på grunn av dens høye tetthet. Granitt, marmor og andre naturstein er så tette at de kan blokkere en studs evne til å oppdage noe. Glassfiber dusjkabinett kan være vanskelig fordi materialet er for tynt og luftgapet bak veggen kan forårsake falske avlesninger.

Forstå enheten

Mange av problemene knyttet til studfinder er ganske enkelt fordi brukeren ikke forstår indikatoravlesning av lys og lydsignal. En person som aldri har brukt en søker, bør ikke forvente å være dyktig i begynnelsen. Forstå hvordan din stud finder sammen med å ta deg tid til å øve, bør redusere antall spikerhull du må fikse. Hvis du henger et lettbilde på veggen, kan det hende at det ikke er så viktig å finne en stud, men hvis du monterer en flatskjerm-TV, blir det viktig å finne studsene inne i veggen. Studs er 2-by-4 tommers brett som løper vertikalt inne i veggen hver 16 eller 24 tommer; Men vinduplassering kan endre formelen. Mekaniske studfindere har gjort lokaliseringspinner enklere, men de er ikke uten problemer.

Andre artikkelen

Gjør det selv Wall Foam Isolasjon
Slik Sound Proof et rom for opptak
Hvordan å feste et tre tak
Slik kobler du til en avtrekksvifte fra badet
Slik sammenligner du Corian, Silestone og Granit benkeplater
Slik installerer du Vinyl Sheets
False Ceiling Advantages
Hvordan lage Cement Trapper
Hvordan er firkantede føtter laget for sidespor?
Tips om Metal Siding Installasjon
Fjerning av Linoleum Lim fra Hardwood
Hvordan bygge Dekk Stair Railing
Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
Hardwood Floor Hardness Guide
Kostnaden for Frame u0026 Gips
Typer av ekspansive jordarter
Keramisk Gulv Installasjon
Slik installerer du Home Legend Bamboo Flooring
Hvordan bygge vegghyllekrokene
Tips for skap dører