Slik installerer du faux metallic tin tak fliser som et kjøkken tilbake splash

Slik installerer du faux metallic tin tak fliser som et kjøkken tilbake splash 

1.

Det første skrittet for å installere ditt nye fake-tenn-pluss er å forberede overflaten. Flisen kan plasseres direkte over gips eller malte overflater, men du bør unngå å feste dem på veggpapir. Hvis du har veggpapir som gjeldende veggdekke, bør du suge det godt med en såpisvamp, skille den og ta av limet som er igjen på veggen med en kittkniv.

p> Med ditt overflateområde forberedt kan du opprette mønsteroppsettet. Flisene kan komme i forskjellige størrelser, men for best resultat i kjøkkenet vil du kanskje bruke de rektangulære seksjonene (omtrent 18x24 ''). Bestem om du vil ha en skvett av jevn høyde eller om du har tenkt å dekke hele veggområdet. Den enkleste metoden selvfølgelig er å skape et ryggsprut med en uniform høyde 1 flis høy. Hent alt materiale fra en maskinvarebutikk som Lowe eller Home Depot. Kjøp noen ekstra fliser i tilfelle feil, nok flisskjæringsseksjon for hele lengden, samt for hvert vegghjørne og dobbeltkantet trim for hvert innvendig veggkrok

3.

For best resultat begynner du med et innvendig hjørne. Klipp en lengde på innsiden av tokantskanten til høyden på baksiden og lim den inn i hjørnet. vil holde det på plass i noen minutter for å sikre et godt bånd). Deretter kan du begynne å installere paneler. Fjern beskyttende plastfolie som dekker panelet hvis det er en. Mål for å se om panelet vil dekke noen lysbrytere eller stikkontakter. Hvis det er så, referer til skjæreinstruksjonene i trinn 4. Vri panelet med forsiden ned og dekk tilbake med lim. Bruk en tennpistol og for best mulig bruk, bruk vertikale linjer fra topp til bunn og hver to til tre tommer over hele Sett inn kanten av flisene i hjørnetrimmen og hold den fast i n sted. Sett press over hele overflaten av flisen for å sikre at limet tar tak. Bruk deler av blå malere tape for å holde toppen av flisen til veggen i ønsket høyde og hold den på plass i noen minutter som limet setter. Fortsett til neste stykke og overlappe hvert stykke over det forrige ved hjelp av flisens 1/4 til 1/2 'kant.

4.

For å få plass til elektrisk uttak, veggbrytere og for å avslutte en løp må du kutte flisen. Du kan bruke en verktøykniv, men for best resultat bør du bruke et dremel-verktøy med sagvedlegg eller et av Craftsman-verktøyene som annonseres så tungt denne siste julen. Å kutte ut for uttak måles fra telleren til bunnen av veggboksen og fra hjørnet til veggboksen. Gjør tilsvarende merker på flisene med en sharpie (før du fjerner plastbelegg). Bruk en rett kant og skarp for å markere kuttene dine og en verktøykniv eller dremel for å kutte dem. På enden av linjen hold den rette kanten mot flisene mens du kutter for å unngå ved et uhell å glide eller kutte.

5.

Når alle flisene er på plass du vil ønske å trimme ut ditt stew. Klipp og legg kanten trim avsnittet over hele toppløpet av ryggen splash samt slutten kjører. For utvendige hjørner plasserer trimmen slik at den mest fremtredende delen dekker den mindre fremtredende delen. Lim trimdelene på plass og fest de blå malere tape fast for å hindre dem fra å glide eller knekke.

6.

For å få en god finish for veggplater og brytere, kan du kjøpe rustfritt stål eller burnished nikkel erstatning plater fra de fleste maskinvare butikker. En annen metode er å kjøpe ark med klistremerkebånd av et design som passer til trioen din fra en maskinvarebutikk og dekke dine eksisterende veggplater. Klipp klistremerkebåndet i en størrelse som er litt større enn tallerkenen din, skrell klistremerket og legg det over platen, sett det overskydende båndet rundt kantene på platen. Klipp en 'x' inn i båndet gjennom åpningen av platen og pakk båndflikene rundt platen slik at de er godt gjemt bak.

Tips og advarsler

 • Hvis din benkeplate ikke har en liten rygg og bare binder inn i veggen, kan du kjøpe sølv vanntett caulk for å forsegle gapet mellom rygg og sprøyte og gi den en meget profesjonell finish.
 • Hvis du planlegger å male veggene rundt baksiden, bør du vurdere å gjøre det før du installerer baksiden av sprutet. Bruk en blyantlinje på veggen for å indikere hvor bakplaten vil være og male litt over linjen. Dette vil lagre hele tiden som kreves for å kutte i maling.
 • Sørg for å ventilere og ha pust mens du bruker limen for å unngå overflødig røyk.
 • Faux tin fliser kan skape en veldig stilig og lett å rengjøre veggoverflaten til kjøkkenet ditt. Relativt billig og mye mindre tidkrevende å installere enn tradisjonelle fliser, de er også holdbare og langvarige. Tilgjengelig i mange design er de laget for å ligne de vintage tinntakene som finnes i mange århundreskiftet hjem og bedrifter.

  Andre artikkelen

  Slik beregner du granittprising
  Hvordan forsegle rørfittings
  DIY Travertin Gulv
  Hvordan å reparere en laminat kjøkken benkeplate
  Slik reface et kjøkkenskap med kontaktpapir
  Slik installerer du en betongblokkvegg
  RC Plane Hinge Type
  Kirsebær gulv Vs. Bambus Gulv
  Hva er fordelene med Energy Star Doors?
  Hvordan måle Crown Molding
  Slik taper du dine egne solceller
  Slik installerer du en Tunge u0026 Groove på Front Porch Ceiling
  Den beste gulvbelegg for utendørs verandaer
  Cork Floor Lifespan
  Hvordan lage en stein peis
  Hvordan remodel et bad i blå og gule farger
  Hvordan endre retningen av et tregulv
  Slik kjører du hjemmet ditt på solenergi
  Hvordan remodel et bad med glass
  Hvordan finne ut hvilken byggmester bygget et hus