Slik rammer du et skur gulv over betongpiler

Slik rammer du et skur gulv over betongpiler 

Site Layout og Innstilling Pier

1.

Ryd et område som vil være like større enn det totale fotavtrykket til ditt nye skur. De fleste områdene kommer ikke til å være helt nivå, men prøver å utjevne området.

2.

Legg plassene til betongpirene, så det er ett i hvert hjørne og en i midt på hver av to motstående sider av skuret. Dette skuret har seks betongblokker for å støtte gulvplattformen.

3.

På hvert sted graver du et hull noen få inches større i diameter enn bunnen av betongpannen blokkere. Grav hullene minst 4 cm dypt, dypere i områder hvor frosthuggning om vinteren er et problem.

4. Legg til et par tommer krosset grus til hver av de seks hull og deretter tette gruset stramt og nivå. Gruset vil tillate drenering under bryggene.

5.

Plasser en bryggeide på hvert sted. Bruk et linjenivå for å justere toppene på alle bryggene. Du kan løfte dem ut av hullene og legge til ekstra grus for å gjøre dem til nivå. Hver blokk bør ha et hakk i det for å imøtekomme standard innramming tømmer tykkelse; Pass på at hakkene er justert i samme retning på hver side av skuret (hver side vil støtte ett langt bord).

6.

Mål over toppen av bryggeblokkene for å sikre at de to radene er 10 meter fra hverandre og at alle blokkene er i nivå med hverandre og jevnt fordelt før du begynner å bygge gulvplattformen.

Gulvplattformkonstruksjon

1

Legg en 12-fots lang 2-å-8-tommers bord på kanten inn i hakene på toppen av betongpierblokkene på hver side. Disse vil være kantbjelkene som 10-fots gulvbjelker vil bli festet til. Hakkene vil bidra til å holde plankene på plass mens du jobber.

2.

Mål igjen for å sikre at de to felg-joistplankene er nøyaktig 10 fot fra hverandre og i nivå med hverandre. Hvis ikke, juster bryggene for å oppnå jevn og nivåavstand før du fortsetter.

3.

Merk plasseringene der 10-fots gulvbjelker vil bli spikret til kantbjelkene. 10-fots bjelker skal installeres på 16-tommers sentre.

Fest de galvaniserte stålbjelkerbjelkene til kantbjelkene ved å bruke 8 øre galvaniserte negler igjen på merkene for 16-tommers sentre.

5.

Plasser de 10 fots lange brettene i stålbjelkerhengene. Spiker endene av brettene til bjelkehengerne ved å bruke 8 penn galvaniserte negler. Bruk 16 øre galvaniserte negler til å spikre gjennom kantbjelken i enden av gulvbjelker, minst to eller tre negler per bjelke ende.

Kryssfiner Gulvplassering

1.

Legg ett ark med kryssfiner på et hjørne av gulvrammen. Bruk 2-tommers dekkskruene for å feste kryssfiner til rammen, og sørg for at kantene rager opp til rammen. Det kan bidra til å knipe en krittlinje for å markere midtlinjen på toppen av hver bjelke på kryssfiner, for å sikre at du ikke savner bjelkene. Byggeklister er ikke nødvendig, men hvis du søker et sted for ensomhet og meditasjon , liming kryssfiner til rammen før du setter inn skruer, vil bidra til å holde gulvet stille.

2.

Stagge hele laken av kryssfiner på rammen slik at sømene ikke skaper en rett linje hele veien over gulvet. La en 1/16 tommers mellomrom mellom hver kryssfiner ark for å tillate ekspansjon og for å forhindre buckling.

3.

Trim plywoodplaten til Pass på rammen etter behov. Denne størrelsesplattformen vil kreve fire standardark med bare litt avfall.

Gulvrammen er nå klar til å installere et tak eller vegger etter behov .

Tips og advarsler

 • Det er viktig å sørge for at gulvrammen er firkantet og nivået før gulvet bygges.
 • Grav ned i jorda på hvert sted av betongbryggen s for å tillate minst 4 tommer krosset grus.
 • For ekstra støtte kan du fordoble kantbjelkene ved å lime og spikere to 2-til-8-brett sammen for hver bjelke.
 • Det er flere måter å bygge et nytt skur på eiendommen din. Å bygge en plattformgulv på toppen av betongpier er en av de raskeste, enkleste og minst kostbare alternativene. Det er så enkelt som å rydde et område, grave fotfeste, legge til knust grus før bryggene, og deretter bygge 10-til-12 fotgulvplattformet på toppen av betongpirene.

  Andre artikkelen

  Denim Fabric u0026 Insulation
  Columbia Drywall Taping Tools
  Slik demonterer du Dewalt batteripakker
  Hjemmelaget Solar Pool Heater
  Hvordan kutte plexiglas speil
  Slik fliser du en dusj fra grunnen av
  Slik fjerner du en flislagt dusj
  Typer Fiber Cement Siding
  Fordelene ved å bygge et hus
  Slik Bend Angle Iron
  Slik installerer du en Granit Slab Backsplash
  Hvordan sammenligne OSB Plywood Sheathing
  Miter Saw Bruk
  Hvordan lage dowel pins
  Den beste måten å legge på laminatgulv
  Hvordan bygge fliser badekar
  Slik installerer du en Glass Brick Wall
  Egenskaper av PEX Tubing
  Hvordan sette betongankerbolter
  Ankerkravene for Wall Studs